Nieuws & Tips

Kerstboom versier wedstrijd

Leestijd 1 minuten 113 x bekeken

Doe je ook mee aan deze leuke wedstrijd? Vorig jaar was het een groot succes! De ‘kerstboom versier wedstrijd’. En ook voor dit jaar dagen we jullie uit. Welke klas, groep, vereniging of stichting versiert de mooiste kerstboom? Door de hele binnenstad komen kerstbomen te staan, welke versierd mogen worden. Er is een leuke groepsprijs die jullie natuurlijk willen winnen!

Wij zijn op zoek naar jou!

Een leuke groep die met veel inzet en creativiteit zelf versierselen maakt en dan de boom komt versieren. Fantastisch toch wanneer je door de stad loopt met de feestdagen en je eigen opgetuigde kerstboom kunt bewonderen. Wees creatief en doe iets geks.

 1. Maak jij de mooiste? Geef je groep op vóór 24 november: Mail de groepsnaam of groepsnamen en met hoeveel mensen jullie meedoen naar . Dan zorgen wij dat er voldoende bomen zijn.

 2. De kerstbomen (2,5 meter) kunnen worden opgetuigd op 9, 10 of 11 december tussen 09:00 - 17:00 uur. Zondag 12 december kiest de jury de winnaars.

Wat kun je winnen?

Ten eerste zorgen wij dat de winnaar volop ‘in the picture’ komen te staan. Er wordt een mooie foto gemaakt die we naar alle kranten sturen. …..én, het allerbelangrijkste, de prijzen! Die zijn voor het hele team of voor de gehele klas. Wat let je!

Alvast hartelijk bedankt jullie enthousiaste reactie.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Supergezellig shoppen in Oldenzaal

  Geschreven door Isa
 2. Nieuws & Tips

  Wandelen langs buitenplaatsen [deel 1] Eeuwenlang was 'Textiel' belangrijk in Oldenzaal.

  Geschreven door Miranda
 3. Tips

  Thuis gekkenhuis? Drie Twentse tips voor spitsuren zonder stress

  Geschreven door Silke
 4. Ondernemer in de spotlight

  Maak kennis met koekenbakker Vera van Zoete Kruimels, die hippe bakery en cake studio

  Geschreven door Miranda

Tip je vrienden

facebook twitter