Nieuws & Tips

Wie stuur jij dit jaar hét Oldenzaalse kerstkaartje? Een lichtpuntje voor de eenzame oudere

Leestijd 2 minuten 362 x bekeken

Oooh, wat hadden we er weer veel zin in. Om weer naar normaal te gaan. Kerst is voor velen de tijd van het jaar om gezellig bij elkaar te komen met familie of vrienden, om lekker samen te eten. De maand december staat in het teken van wonderschone verlichting en veel gezelligheid. Maar niet voor iedereen. Daarom heeft Oldenzaal Promotie een kerstkaartje laten drukken, die je mag opsturen. Een lichtpuntje aan het einde van het jaar voor de eenzame medemens.

It ís the most wonderful time of the year!

Een verlichte kerstboom, een kerstmenu met favoriete gerechten en een kerstfilm. Maar voor sommigen is dat niet zo. Er is de laatste jaren al veel aandacht geschonken aan eenzaamheid onder ouderen. Rondom de feestdagen valt eenzaamheid extra zwaar. Het versturen van een kerstkaartje is een bijzondere manier om aandacht te schenken aan iemand en jezelf van je goede kant te laten zien.

Kerstkaart Oldenzaal cadeau: om op te sturen

Om het je gemakkelijk te maken heeft Oldenzaal Promotie een sfeervolle kerstkaart laten drukken die direct nadat Sinterklaas vertrokken is, op de deurmat valt. Deze krijg je van ons cadeau. Wie ontvangt jouw kerstkaart? Je kunt je oma of buurvrouw of iemand anders verrassen met een van mooiste straatjes van Oldenzaal. De feestelijke foto voor deze kaart is gemaakt door Geert Cox.

Wanneer jij er een kerstzegel opplakt en de kaart met lieve tekst voorziet dan weten wij zeker dat je iemand erg gelukkig maakt. Je kunt de kaart natuurlijk ook in de brievenbus van de buurman doen, of een oudere in de buurt. Op deze manier kun je laten weten dat je toch aan iemand denkt.

Lieve wens

Heb je geen idee wat je op de kaart moet zetten? Een simpele ‘fijne feestdagen’ is al erg mooi. Nog mooier is het om ook een lieve tekst te schrijven.

De beste wensen voor het nieuwe jaar
met heel veel
lente “hoop”; zomerse “warmte”;
herfst “geluk” en
winterse “geborgenheid”

Niet ontvangen? Heb je het kerstkaartje niet ontvangen? Loop dan ff binnen bij onze Tourist Info/Promotie Oldenzaal aan de Grootestraat. Ook zullen we de kerstkaartjes binnenkort verdelen over alle winkels zodat je de mogelijkheid hebt om zelfs bij jouw favoriete Oldenzaalse shop de kerstkaart gratis op te halen. [ zolang de voorraad strekt]

Doe je ook mee?

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Eindtrekking winterwinactie: GEFELICITEERD winnaars! Inmiddels is de hoofdprijs door Irma …

 2. Verhalen uit Oldenzaal

  Minibieb in Oldenzaal. Je hebt er de afgelopen tijd vast-en-zeker al wel vaker over gelezen....

 3. Tips

  Hier haal je de lekkerste Borrelboxen (to go)!

  Geschreven door Isa
 4. Vrijwilliger in de spotlight

  De goedlachse Marga is altijd in voor een praatje. Een echt gezelligheidsmens.

Tip je vrienden

facebook twitter