Verhalen uit Oldenzaal

Supergezellig shoppen in Oldenzaal

Leestijd 2 minuten 2661 x bekeken

Winkelen in mijn eigen stad is eigenlijk het liefste wat ik [ Isa, 21 jaar, studente in Deventer en werkzaam bij Oldenzaal Promotie] doe. De deur uitstappen vanuit mijn appartement in de binnenstad en ik loop zo het winkelcentrum in. Samen met mijn vriendinnen, zussen of mijn moeder ga ik op pad om de mooiste outfit te scoren.

We zouden ver weg kunnen gaan voor de grote winkelketens, maar liever ga ik naar de leuke winkels in Oldenzaal. Bij deze winkels koop ik unieke kleding.

Gezellig op pad met mijn zussen
Mijn moeder is vrij en mijn zussen (23 en 25 jaar) zijn in Oldenzaal, we gaan gezellig samen de stad in. Vanuit mijn ouders huis fietsen we in twee minuten de stad in. We lopen als eerst de Driehoek binnen. Hier treffen we GoldyStore, dit is een leuke winkel voor jeugd. Ze weten hier precies wat de trend is van nu, dus zeker de moeite waard om naar binnen te gaan. Superleuke jackets en leuke (party) tops.

Leuke lingerie
Voor onze lingerie gaan we altijd graag de winkels in. We lopen naar de Hunkemöller, maar een stukje verder zit ook de Livera. Beide winkels met goede kennis en kwaliteit. En niet onbelangrijk, betaalbaar voor een arme student. De Shoeby is sinds kort gevestigd in Oldenzaal. We zijn hier nog niet vaak geweest, maar worden direct enthousiast van de collectie. Ze hebben hier echt de kleding waar wij van houden. Broeken met hoge taille, leggings met rib en split. Brede pijpen, paper waist stijlen en natuurlijk ook de tijdloze jeans.

Twee winkelcentra
Vanuit de Driehoek lopen we Vijfhoek binnen. Het is een prachtig winkelcentrum geworden. We lopen de Vijfhoek eigenlijk speciaal binnen voor één winkel; Hebbez. Deze winkel zit al jaren lang in Oldenzaal. We komen hier dan ook al jarenlang. Op hun filmpjes op Facebook zag ik de leuke kleding al voorbij komen. Hier slagen we eigenlijk erg vaak. Spencerdress, spencersweater of de minirok met print.

Als laatste winkel gaan we toch nog even richting de Deurningerstraat. Hier zit de Ultimo. Mijn zus (23) komt hier vaker dan ik. We gaan er zeker even heen om te kijken en te passen de leuke sweaters en puff sleeves. Ze hebben een erg mooie collectie, met kleding van nu. Tijd om het buitenterras te bezoeken. Deze leuke dag sluiten we af met een wijntje!

p.s. de foto is elders genomen.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief juni 2023

  Geschreven door Marieke
 2. Nieuws & Tips

  Agenda juni 2023: De zomer lacht naar jou!

 3. Nieuws & Tips

  5 tips voor een zonnig en ontspannen Pinksterweekend in Oldenzaal

  Geschreven door Marieke
 4. Nieuws & Tips

  De 5 leukste en gezelligste koffie adresjes in Oldenzaal!

  Geschreven door Wieke

Tip je vrienden

facebook twitter