1. 0/5
  '

  Instagram hotspots in Oldenzaal

  Geschreven door

  Myrthe

  Oldenzaal is een stad met veel mooie, unieke en fotogenieke plekken. Maar wat zijn nou echt de mooiste plekken om foto’s te maken? Ik heb mijn top 5 van de allermooiste ‘Instagram hotspots’ in Oldenzaal uitgelicht.

 2. 5/5

  5.

  Het Hulsbeek

  Opzoek gaan naar het beste plaatje voor jouw Instagram is niet gemakkelijk. Maar een van de plekken in Oldenzaal die zeker een van mijn favoriet is, is het Hulsbeek. Op het Hulsbeek kan je mooie foto’s maken lekker bij het water. Maar ook kan je mooie foto’s maken op de bruggen over het water.

 3. 4/5

  4.

  Het Kalheupinpark

  Ook is het Kalheupinkpark in Oldenzaal een echte favoriet. In het Kalheupinkpark ligt de Engelse tuin. Dit is een openbaar wandelpark dat helemaal is ontworpen in de Engelse landschapstijl. Perfect voor een Instagram plaatje dus!

 4. 3/5

  3.

  Het Plechelmusplein

  Daarnaast vind ik het Plechelmusplein ook een echte aanrader als je opzoek bent naar de beste ‘Instagram hotspots’. De grote St. Plechelmusbasiliek op de achtergrond geeft een supermooi beeld.

 5. 2/5

  2.

  Museum het Palthe Huis

  Museum het Palthe Huis is van de buitenkant een erg mooie plek om foto’s te maken. Het is een mooi gebouw dat een beetje in een oude stijl gebouwd is. Naast museum het Palthe Huis staat nog een gebouw dat in dezelfde stijl gebouwd is. Je kan ze samen mooi fotograferen.

 6. 1/5

  1.

  De Marktsteen

  Als laatste is de marktsteen op de grote markt in Oldenzaal een echte ‘Instagram hotspot’. De marktsteen is een grote zwerfkei. Hij werd meegevoerd in het Saalien, de voorlaatste ijstijd. Dat is zo'n 150.000 jaar geleden. Nu staat hij op de grote markt in Oldenzaal en dat maakt een perfect plaatje.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Plan leuke uitjes in!

  Geschreven door Miranda
 2. Nieuws & Tips

  Agenda februari 2023: Feesten in Oldenzaal!

 3. Ondernemer in de spotlight

  Warenmarkt | Katwijker vishandel R Zeefat&Dochters

  Geschreven door Miranda
 4. Ondernemer in de spotlight

  Warenmarkt | Ken je hem? Ruurd Nijenhuis van de Kaashandel Nijenhuis?

  Geschreven door Miranda

Tip je vrienden

facebook twitter