1. 0/5
  '

  Instagram hotspots in Oldenzaal

  Oldenzaal is een stad met veel mooie, unieke en fotogenieke plekken. Maar wat zijn nou echt de mooiste plekken om foto’s te maken? Wij hebben de top 5 van de allermooiste ‘Instagram hotspots’ in Oldenzaal voor jou op een rij gezet.

 2. 5/5

  5.

  Het Hulsbeek

  Opzoek gaan naar het beste plaatje voor jouw Instagram is niet gemakkelijk. Maar een van de plekken in Oldenzaal die zeker een van mijn favoriet is, is het Hulsbeek. Op het Hulsbeek kan je mooie foto’s maken lekker bij het water. Maar ook kan je mooie foto’s maken op de bruggen over het water.

 3. 4/5

  4.

  Het Kalheupinpark

  Ook is het Kalheupinkpark in Oldenzaal een echte favoriet. In het Kalheupinkpark ligt de Engelse tuin. Dit is een openbaar wandelpark dat helemaal is ontworpen in de Engelse landschapstijl. Perfect voor een Instagram plaatje dus!

 4. 3/5

  3.

  Het Plechelmusplein

  Daarnaast vind ik het Plechelmusplein ook een echte aanrader als je opzoek bent naar de beste ‘Instagram hotspots’. De grote St. Plechelmusbasiliek op de achtergrond geeft een supermooi beeld.

 5. 2/5

  2.

  Museum het Palthe Huis

  Museum het Palthe Huis is van de buitenkant een erg mooie plek om foto’s te maken. Het is een mooi gebouw dat een beetje in een oude stijl gebouwd is. Naast museum het Palthe Huis staat nog een gebouw dat in dezelfde stijl gebouwd is. Je kan ze samen mooi fotograferen.

 6. 1/5

  1.

  De Marktsteen

  Als laatste is de marktsteen op de grote markt in Oldenzaal een echte ‘Instagram hotspot’. De marktsteen is een grote zwerfkei. Hij werd meegevoerd in het Saalien, de voorlaatste ijstijd. Dat is zo'n 150.000 jaar geleden. Nu staat hij op de grote markt in Oldenzaal en dat maakt een perfect plaatje.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Winnaars Winter Win Actie Week 1

  Geschreven door Wieke
 2. Typisch Oldenzaal

  Het Hulsbeek in Oldenzaal: unieke parkachtige omgeving

  Geschreven door Marieke
 3. Nieuws & Tips

  Sharon Wessels per 1 december de nieuwe Centrummanager in Oldenzaal

  Geschreven door Marieke
 4. Nieuws & Tips

  Agenda december 2023

  Geschreven door Wieke

Tip je vrienden

facebook twitter