Nieuws & Tips

Hulsbeekdag 2022: zondag 24 april van 11.00-17.00 uur

Geschreven door

Marieke

Leestijd 3 minuten 1080 x bekeken

De Hulsbeekdag is een gratis toegankelijk publieksevenement in het recreatielandgoed Het Hulsbeek in Oldenzaal. De dag is bedoeld om bezoekers kennis te laten maken met het zeer veelzijdige aanbod aan recreatiemogelijkheden op dit park van de Recreatieschap Twente. Actief zijn en beleven staan centraal.

HULSBEEKDAG 2022
Lange files op weg naar het Hulsbeek, volle parkeerplaatsen en duizenden fietsen. Na 2 jaar afwezigheid zal dit hopelijk op zondag 24 april aanstaande weer het beeld zijn op Recreatiepark Het Hulsbeek. Want op deze dag vindt van 11.00 tot 17.00 uur het jaarlijks terugkomende evenement De Hulsbeekdag weer plaats, mede mogelijk gemaakt door de vele enthousiaste deelnemers.

Een dag om te ontdekken
Wie naar De Hulsbeekdag komt kan kennismaken met het recreatiepark, maar ook met veel wat Oldenzaal te bieden heeft. Zo geven ondernemers van Het Hulsbeek een kijkje achter de schermen en laten verschillende verenigingen hun kunsten zien. Maar ook kun je genieten van spetterende zang, dans en acteer optredens, met daarbij wat te eten of te drinken op de vuist. Want ook de diverse eet- en drinkkraampjes en foodtrucks mogen natuurlijk niet ontbreken. En vind je het leuk om lekker te picknicken met je eigen meegenomen picknickmand: ook dat is mogelijk! Bij De Hulsbeekdag is niets te gek en staat een optimale beleving centraal. Klik hier voor de verschillende eet- en drinkgelegenheden.

Interactie met jong en oud publiek
Al 10 jaar lang is De Hulsbeekdag een ware publiekstrekker voor jong en oud. De sleutel tot dit succes ligt waarschijnlijk in de interactie met het publiek. Veel van de deelnemende partijen zorgen er namelijk voor dat er niet alleen wat te zien is, maar ook iets te doen. Zo kun je bijvoorbeeld quad rijden of mee op de boot van de reddingsbrigade. Is dit iets te uitbundig voor je, dan is een kijkje van binnen nemen in een luchtballon of mee doen met de kunstjes van het jeugdcircus ook een aanrader. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan duurzaamheid. Maar ook de creatievelingen en de natuurliefhebbers kunnen hun hart op halen op deze goed georganiseerde dag.

Kleurwedstrijd
De organisatie van De Hulsbeekdag ontwerpt elk jaar een leuke kleurplaat en koppelt hier een wedstrijd aan. Via deze knop kun je de kleurplaat downloaden en uitprinten. Als je de kleurplaat op je allermooiste hebt ingekleurd, dan kun je deze op De Hulsbeekdag inleveren bij de stand van Het Hulsbeek. Deze stand staat dichtbij het peuterbad. Vanaf 1 mei worden de winnaars bekend gemaakt op de site van Het Hulsbeek.

Handig om te weten
Omdat er grote drukte verwacht wordt, is het advies om met de fiets of lopend te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kun je parkeren op de verschillende parkeerplaatsen op Het Hulsbeek. Dit is echter niet gratis en de kosten zijn €5,00. Op parkeerplaats 1, 3 en 4 zijn een beperkt aantal mindervalide parkeerplekken aanwezig. Klik op deze button voor alle informatie omtrent het parkeren. Hier kun je ook de plattegrond downloaden.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Maak kennis met stagiaire Lisa [bijna 18 jaar] uit Deurningen

 2. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief oktober: Twentse Kunst in Oldenzaal

 3. Verhalen uit Oldenzaal

  Kermis Oldenzaal 2022

 4. Verhalen uit Oldenzaal

  Agenda oktober 2022

Tip je vrienden

facebook twitter