Nieuws & Tips

Moederdagwinactie

Leestijd 2 minuten 45 x bekeken

Op zondag 8 mei is het alweer Moederdag. Ieder jaar weer een mooi moment om moeder te verrassen met iets leuks en te bedanken dat ze de allerliefste is. Oldenzaal Promotie heeft een moederdagwinactie bedacht!

Schrijf een moederdaggedicht, lever deze uiterlijk donderdag 5 mei in en maak kans op het cadeaupakket van Douglas. Doe je ook mee? Ook deze week hebben we tijdens de Oldenzaals weken nog leuke activiteiten op stapel staan. Meld je (tijdig) aan en laat je verrassen.

Origineel gedicht Je weet het vast nog wel. Vroeger werden alle moeders verrast met een prachtig moederdaggedicht die ’s ochtends bij het ontbijt opgelezen werd. Tegenwoordig is dat op veel scholen nog steeds zo. Wij zijn op zoek naar een origineel, lief, verrassend, leuk gedicht die niet van internet is gehaald. Je kunt er natuurlijk wel inspiratie opdoen. Het mag een kort of lang gedicht zijn.

Mijn mama is de liefste.
mijn mama is mijn grote heldin.
Ik beschouw mijn lieve mama,
als mijn allerbeste vriendin.

Mijn mama is van mij,
mijn mama is mijn alles.
Een hele fijne Moederdag mama.
[ Bron: Moederdag.net]

Moederdaggedicht winactie
Schrijf een mooi gedicht voor je moeder en lever deze in bij Oldenzaal Promotie. Misschien win jij met je eigen geschreven gedicht wel een leuke prijs voor je moeder. Inleveren kan tot en met donderdag 5 mei. Per mail of loop ons kantoor even binnen aan de Grootestraat 35 in Oldenzaal.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Fietsverhuur. Heb je niet de mogelijkheid om je eigen fiets mee te nemen?

 2. Nieuws & Tips

  Rhododendronlaan in bloei, een waar spektakel!

 3. Ondernemer in de spotlight

  Delicatessenwinkel Yauno breidt uit naar Oldenzaal.

  Geschreven door Miranda
 4. Verhalen uit Oldenzaal

  De 5 mooiste wandelroutes in Oldenzaal om Twente te ontdekken

Tip je vrienden

facebook twitter