Nieuws & Tips

Talent in Huis: Hét huiskamerfestival van Oldenzaal zoekt jou!

Leestijd 2 minuten 137 x bekeken

Oldenzaal barst van het talent. Of het nu zang, dans, “spoken word”, theater, poëzie, circus, verhalen vertellen of muziek is.

Elk talent verdient een podium! En daarom wordt er op zondag 9 oktober van 12.30 tot 17.30 uur een geweldig huiskamerfestival georganiseerd: Talent in huis!

INTIEME OPTREDENS EN EEN BIJZONDERE SFEER

Diverse huiskamers veranderen voor een middag in echte podia voor optredens van verschillende, lokale talenten. Bezoekers kunnen hun eigen programma samenstellen en lopend of op de fiets van de ene naar de andere huiskamer verhuizen.

MELD JE AAN

Heb jij een talent en ben je op zoek naar een podium? Dit is je kans! Amateur of (semi)prof, solo of met een paar leden van je koor, band of orkest. Een Oldenzaalse huiskamer is jouw eigen theater, het vloerkleed je podium! In een bijzondere setting mag je in 30 minuten laten zien wat je in huis hebt, maar dan bij iemand anders!

HUISKAMER ALS PODIUM

Zonder huiskamers geen festival. Er zijn locaties nodig waar het Oldenzaalse talent op kan treden. Dus woon je in- of nabij de binnenstad van Oldenzaal en wil je samen met anderen bij jou thuis van een flink staaltje cultuur genieten? Gaaf! Meld je aan als gastheer/vrouw en stel je huiskamer open voor een act van Talent in Huis. Of je nu in een kasteel woont of een kleine bovenwoning hebt, er is altijd wel een plekje voor het talent om te stralen!

Aanmelden is eenvoudig via de website www.talentinhuis-oldenzaal.nl Hier vind je gelijk alle informatie die je nodig hebt.

WEEK VAN DE AMATEURKUNST

Sinds 2015 zijn de 4 grote kunst- en cultuurinstellingen in Oldenzaal verenigd in het Platform Kunst Cultuur Oldenzaal. Het PKCO bestaat uit: Stadstheater de Bond, Bibliotheek Oldenzaal, Cultuurmakelaar Oldenzaal, Stichting Oldenzaalse Musea en Kaliber Kunstenschool. Het doel van het PKCO is om als culturele instellingen meer samen te werken in diverse projecten en voor verschillende doelgroepen.

Dit jaar nemen zij samen wederom het initiatief om tijdens de Week van de Amateurkunst een huiskamerfestival te organiseren. Talent mag gezien worden!

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Midwinterhoorn maken in Oldenzaal

  Geschreven door Miranda
 2. Verhalen uit Oldenzaal

  Herfstkleuren in Oldenzaal. Fotograaf Richard Koopman ging met z'n camera op pad.

  Geschreven door Miranda
 3. Verhalen uit Oldenzaal

  Halve Marathon Oldenzaal. Prachtig hardloopweer!

 4. Verhalen uit Oldenzaal

  Maak kennis met stagiaire Lisa [bijna 18 jaar] uit Deurningen

Tip je vrienden

facebook twitter