Nieuws & Tips

Oldenzaal, verzamel(t)d, bemachtig de laatste plaatjes die je nog mist.

Leestijd 1 minuten 33 x bekeken

Nog steeds zijn mensen uit Oldenzaal e.o. druk bezig met het volledig maken van het boek “Oldenzaal verzamel(t)d”. De historische plaatjes zijn inmiddels niet meer bij Jumbo Kuipers te krijgen bij de boodschappen. Jammer, want compleet is het boek toch het waardevolst.

Vrijwilligers van de Stichting Oldenzaalse Musea willen mensen die belangstelling hebben en nog plaatjes missen, daarom helpen. Meer hierover lees je in het persbericht.

Is je boek nog niet compleet? En lukt het je maar niet om alle historische plaatjes van Jumbo Kuipers voor het boek Oldenzaal verzamel(t)d te bemachtigen?

Het Palthe Huis helpt jou de allerlaatste plaatjes te verzamelen die je nog mist. Online of door een enveloppe in te leveren bij het museum. Wekelijks kun je aangeven welke plaatjes je nog mist. Dit doe je door te mailen naar óf door een enveloppe, o.v.v. “Historische plaatjes Oldenzaal verzamel(t)d”, bij het museum af te geven. Geef aan welke nummers je nog mist, wie je bent en op welk telefoonnummer we je kunnen bereiken.

Op vrijdag kun je de ontbrekende plaatjes dan na 12.00 uur ophalen bij museum het Palthe Huis. Ben je in het bezit van dubbele plaatjes? Gooi ze dan niet weg, maar lever ze in bij het Palthe Huis, zodat andere mensen ook blij gemaakt kunnen worden.

Oldenzaal verzamel (t)d
Oldenzaal verzamel (t)d

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Jorien Wekkinck staat vermeld in de Rolle der Borgerie in Oldenzaal

 2. Ondernemer in de spotlight

  Ondernemer in de spotlight! Okay Fashion & Jeans Oldenzaal

 3. Nieuws & Tips

  Shoppen maar: 10x de leukste kinderkleding in Oldenzaal

  Geschreven door Miranda
 4. Nieuws & Tips

  Geocaching - Op zoek naar de schatten in en rondom Oldenzaal

  Geschreven door Miranda

Tip je vrienden

facebook twitter