Boeskool is Lös gaat beginnen!

Geschreven door

Isa

Leestijd 2 minuten 155 x bekeken

Het is eindelijk weer zo ver, de Boeskool is Lös gaat weer beginnen. Na een lange tijd hebben stilgestaan mag de organisatie dit jaar groots uitpakken. En dat hebben ze gedaan, er is namelijk van alles te beleven.

Muziek op de Boeskool

Er zijn zes verschillende categorieën waarbinnen er tal van activiteiten zijn gepland. De muziek is dit jaar van alle genres en voor jong en oud. De koninklijke harmonie St. Joseph zal het grandioze feest ook dit jaar weer openen. Voor de echte jonge kinderen onder ons zal meneer Beer twee dagen klaar staan voor knuffels, foto’s en een kinderdisco. De coverbands zullen de grootste nummers zingen door de jaren heen. En er zullen grote namen op het podium voorbij komen, zoals: Flemming, Jannes, 2Unlimited, DJ La Fuente, Django Wagner, Stef Ekkel en Zanger Kafke. Om het af te sluiten zal de Bonkenbarg Kapel hun geluid laten horen met prachtige blaasmuziek.
Muziek op de Boeskool

Culinair

De braderie zal ook dit jaar weer klaar staan. Met leuke kraampjes, een kindermarkt, oude warenmarkt en straatartiesten. Tussen het winkelen door kan je ook genieten van het heerlijke eten in de stad. Bij Taste The Summer geniet je van heerlijk streetfood op het bisschopplein. Of loop naar de smaakstraat in de steenstraat hier is er van alles te nuttigen van groot en klein. In de Secret Garden heb je de meest intieme en verassende binnentuin, waar je heerlijk kan borrelen met lekkere hapjes. Bij het J.W. Racerhuis ontvlucht even je drukte en gezelligheid, en kan je genieten van culinaire lekkernijen in muzikale omlijsting.
Culinair

Kleine Boeskooltjes

Voor de kleine boeskooltjes is er ook van alles georganiseerd. Zo is er de kindermarkt, één van de grootste rommelmarkten van oldenzaal. Het kinderdorp wordt geopend, met springkussens, snoeperij en veel plezier.
Voor de kleine Boeskooltjes

Sport

De sporten zijn ook dit jaar weer aanwezig. Kijken naar de goede dansers van LEZ Studio, scoren bij FC Twente Kidsclub, of hockeyen tijdens de Hockey Urban Expierence. Zoals ieder jaar zijn de beachgames er ook weer, met een nieuwe organisatie en in een nieuw jasje gaat het gewoon weer door. Wie wint dit jaar met beachvolleybal en beachtennis?
Sporten tijdens de Boeskool

Geniet van deze geweldige week!

Bekijk het programma per dag hier: Programma per dag

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Groeten uit Oldenzaal! Bucketlist met wél 15 things-to-do!

 2. Nieuws & Tips

  Groeten uit Oldenzaal! In Twente kunnen we aardig concurreren met de Big Ben, de Toren van Pisa …

 3. Nieuws & Tips

  Donderdag 11 augustus en 1 september Fietstocht: 'Proef en kijk bij de boer'!

 4. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief: Oldenzaal, jouw plek deze zomer!

Tip je vrienden

facebook twitter