Twente Ballooning gaat weer beginnen...

Geschreven door

Isa

Leestijd 1 minuten 21 x bekeken

Het mag weer… De Twente Ballooning gaat weer van start. Van woensdag 24 augustus t/m zaterdag 27 augustus. Naast het opstijgen van de ballonnen is er nog veel meer te beleven.

Het terrein staat vol met leuke activiteiten. Er is een klimwand, kermisattracties, suikerspin en popcorn, verschillende demonstraties en nog veel meer.

Woensdag en donderdag

Op woensdag en donderdag zal het terrein open zijn van 17:00 – 23:00. En om 19:00 kan je genieten van de ballonopstijgingen. Hierbij zullen ook de special shapes opstijgen. Fantasisch op de prachtige ballonnen te kunnen zien.↵

Nightglow

Op vrijdag zal het terrein open zijn van 17:00 – 00:00. Ook deze avond zal om 19:00 de ballonopstijging beginnen, met de special shapes. Om 22:15 zal de nightglow beginnen, dit is toch wel het hoogtepunt van dit evenement. Zodra het donker is worden alle ballons opgesteld en verlicht door de ballonbranders op de maat van de muziek. Een show met licht, muziek, ballons en vuurwerk zorgt bij vele bezoekers voor een onvergetelijke avond.

Vuurwerkshow

Op zaterdag, de laatste dag, zal het terrein open zijn van 15:00 – 22:00. De dag zal starten met het Oldetimer event, waarbij om 17:30 de publieksronde is. De gehele dag zal in het teken staan van een mega kindermiddag, met allerlei leuke activiteiten. Om 19:00 gaan de ballonen voor de laatste keer nog de lucht in. Het prachtige evenement zal eindigen met een grote vuurwerkshow!

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Groeten uit Oldenzaal! Bucketlist met wél 15 things-to-do!

 2. Nieuws & Tips

  Groeten uit Oldenzaal! In Twente kunnen we aardig concurreren met de Big Ben, de Toren van Pisa …

 3. Nieuws & Tips

  Donderdag 11 augustus en 1 september Fietstocht: 'Proef en kijk bij de boer'!

 4. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief: Oldenzaal, jouw plek deze zomer!

Tip je vrienden

facebook twitter