Ondernemer in de spotlight

NIEUW Cecil StreetOne in de Driehoek. Mandy Nijkamp, bedrijfsleider, vertelt.

Geschreven door

Miranda

Leestijd 1 minuten 866 x bekeken

Tijd om eens binnen te lopen bij een van de nieuwste kledingzaken die zich in de Driehoek tegenover Hesselink hebben gevestigd. Cecil StreetOne past precies bij Oldenzaal. De doelgroep en prijsklasse en de pasvorm. Daar zijn mensen wel naar op zoek. In elke stad zou een Cecil StreetOne passen.

Mandy Nijkamp heeft in Enschede bij Cecil StreetOne gewerkt en is nu samen met twee andere dames het gezicht van de kledingzaak. Er zijn nu al veel mensen die een terugkerend bezoek doen. Terwijl de winkel pas op donderdag 15 september is geopend.

Maandelijkse collectie

Iedere maand komt er een nieuwe collectie binnen. Deze is vooraan in de winkel te zien. En dan schuift de kleding naar achteren. Achterin is de salewand. Casual, trendy en draagbare dameskleding met een bepaalde klasse. En natuurlijk ook voor de sportieve dames. De kleding is er vanaf maat 36 t/m maat 44. Soms zijn er kledingstukken vanaf maat 34 tot en met maat 46. Héérlijke truien, warme vesten, tussenjassen en nog veel meer.

Korting

Tot en met 25 september is er 20% korting op de gehele collectie.

Cecil Street One is een authentiek en eerlijk damesmerk die altijd meegaat met de laatste trends. Moderne en kwalitatief goede collecties met fijne pasvormen. Allemaal kledingitems welke je elke dag kunt dragen. Kijk op www.cecil.nl of www.street-one.nl voor alle collecties.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, en updates? Check meer info hier.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Midwinterhoorn maken in Oldenzaal

  Geschreven door Miranda
 2. Verhalen uit Oldenzaal

  Herfstkleuren in Oldenzaal. Fotograaf Richard Koopman ging met z'n camera op pad.

  Geschreven door Miranda
 3. Verhalen uit Oldenzaal

  Halve Marathon Oldenzaal. Prachtig hardloopweer!

 4. Verhalen uit Oldenzaal

  Maak kennis met stagiaire Lisa [bijna 18 jaar] uit Deurningen

Tip je vrienden

facebook twitter