Ondernemer in de spotlight

NIEUW Cecil StreetOne in de Driehoek. Mandy Nijkamp, bedrijfsleider, vertelt.

Leestijd 1 minuten 2517 x bekeken

Tijd om eens binnen te lopen bij een van de nieuwste kledingzaken die zich in de Driehoek tegenover Hesselink hebben gevestigd. Cecil StreetOne past precies bij Oldenzaal. De doelgroep en prijsklasse en de pasvorm. Daar zijn mensen wel naar op zoek. In elke stad zou een Cecil StreetOne passen.

Mandy Nijkamp heeft in Enschede bij Cecil StreetOne gewerkt en is nu samen met twee andere dames het gezicht van de kledingzaak. Er zijn nu al veel mensen die een terugkerend bezoek doen. Terwijl de winkel pas op donderdag 15 september is geopend.

Maandelijkse collectie

Iedere maand komt er een nieuwe collectie binnen. Deze is vooraan in de winkel te zien. En dan schuift de kleding naar achteren. Achterin is de salewand. Casual, trendy en draagbare dameskleding met een bepaalde klasse. En natuurlijk ook voor de sportieve dames. De kleding is er vanaf maat 36 t/m maat 44. Soms zijn er kledingstukken vanaf maat 34 tot en met maat 46. > Héérlijke truien, warme vesten, tussenjassen en nog veel meer.

Cecil Street One is een authentiek en eerlijk damesmerk die altijd meegaat met de laatste trends. Moderne en kwalitatief goede collecties met fijne pasvormen. Allemaal kledingitems welke je elke dag kunt dragen. Kijk op www.cecil.nl of www.street-one.nl voor alle collecties.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, en updates? Check meer info hier.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Typisch Oldenzaal

  Wat is cultuur in Oldenzaal?

  Geschreven door Marieke
 2. Ondernemer in de spotlight

  "Ondernemer" in the spotlight

  Geschreven door Marieke
 3. Op eigen wijze

  Twentse paastradities: zo vieren Tukkers pasen in de dorpen.

 4. Ondernemer in de spotlight

  Ondernemers in de spotlight!

  Geschreven door Marieke

Tip je vrienden

facebook twitter