Nieuws & Tips

Krokettenactie 2022

Leestijd 2 minuten 508 x bekeken

Tijdens de jaarlijkse najaarskermis in Oldenzaal is ook dit jaar de ‘kermiskroket’ niet te missen. Vorig jaar werd een nieuw record van maar liefst 18.900 kroketten behaald, maar toch kan het altijd nog beter volgens de leden van de Leo Club Oldenzaal.

Van vrijdag 23 tot en met maandag 26 september staat de Leo Club, bestaande uit twintig leden in de leeftijd van 18 tot 35 jaar, voor stadshotel Ter Stege om de kroketten te verkopen. Ook dit jaar hebben weer een groot aantal bedrijven zich aan de actie verbonden. Door zoveel mogelijk sponsoring én de volledige vrijwillige inzet van de leden van de Leo Club blijft er hopelijk ook dit jaar een mooi bedrag onderaan de streep over voor het goede doel.

Fietslabyrint bij de Oldenzaalse zorgcentra

Dit jaar heeft de actie een prachtig hoofddoel: het realiseren van fietslabyrinten bij Oldenzaalse zorgcentra. Een fietslabirint is een hometrainer, een tv-scherm en een programma met meer dan 600 virtuele fietstours. Niet voor alle bewoners van zorgcentra is het haalbaar om vaak naar buiten te gaan of deel te nemen aan uitjes. Met een fietslabyrint kunnen ze op een veilige manier bewegen en plezier beleven. Het is een veilige manier om ‘samen buiten te zijn’ en de vitaliteit te verhogen.

Wij geloven als club in het verminderen van eenzaamheid en verhogen van vitaliteit door dit soort geweldige projecten. Een bijdrage aan dit initiatief voor fietslabyrinten dragen wij dan ook een erg warm hart toe, wij hopen u ook!

Ben je tijdens het kermisweekend in de buurt van Oldenzaal of was je toch al van plan een rondje te maken over de kermis? Kom dan zeker langs voor een heerlijke kroket. Bestellen om af te halen kan ook via:

De actie gaat met z’n tijd mee en daarom is het vanaf dit jaar ook mogelijk om te pinnen aan onze kraam. Mede mogelijk gemaakt door samenwerking met Stichting Stapstad Oldenzaal die de pinautomaten ter beschikking stelt. De kroketten kosten met ingang van dit jaar €1,50- per stuk en je krijgt 11 stuks voor €15,-.

Kom naar de kermis, haal een kroketje (of meerdere) en steun op een smakelijke manier het goede doel!

Op de hoogte blijven van onze actie of andere activiteiten? Volg dan de Leo Club Oldenzaal op Facebook en Instagram.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  De leukste picknickplekken in Oldenzaal

  Geschreven door Wieke
 2. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief juni 2023

  Geschreven door Marieke
 3. Nieuws & Tips

  Agenda juni 2023: De zomer lacht naar jou!

  Geschreven door Wieke
 4. Nieuws & Tips

  5 tips voor een zonnig en ontspannen Pinksterweekend in Oldenzaal

  Geschreven door Marieke

Tip je vrienden

facebook twitter