Nieuws & Tips

Nieuw: Theaterles bij Kaliber Kunstenschool in Oldenzaal!

Leestijd 1 minuten 130 x bekeken

Docent Carlijn van Straten staat te popelen om te starten met de theaterlessen in Oldenzaal. Met ingang van dit nieuwe schooljaar worden deze cursussen voor het eerst opgestart, voor allerlei verschillende leeftijden.

Om je eens kennis te laten maken zijn de lessen op zaterdag 1 en 8 oktober een gratis open les! Je kunt dus gewoon zonder aanmelden langskomen.

Start al vanaf 6 jaar!

Doen alsof, daar draait het om in een theaterklas. Carlijn helpt je met het uitbeelden van verschillende emoties en laat je in allerlei verschillende rollen kruipen. Hoe ziet een bange mug eruit? Of hoe loopt een deftige koning? Je wordt uitgedaagd je fantasie te gebruiken. In de lessen staat steeds een ander thema centraal, waardoor je leert samenspelen, feedback geven en ontvangen en zelfvertrouwen opbouwt.

Jongeren kunnen ook les volgen. Zij zullen zich gaan richten op het toneelspel met verschillende theatertechnieken. Denk hierbij aan geloofwaardig spel, tekst onthouden en improvisatie. Leer je echt te verplaatsen in personages en situaties! Samen met elkaar maak je gedurende het jaar een voorstelling.

Waar en wanneer je kunt starten

De lessen zullen plaatsvinden in het nieuwe pand Willemien, aan de Wilhelminastraat 5. Vanaf 1 oktober kun je hier elke zaterdag de sterren van de hemel spelen!

Wil je meer informatie? Dat vind je op www.kaliberkunstenschool.nl/theater-oldenzaal.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Sfeervolle Kerstconcerten op prachtige plekken

  Geschreven door Miranda
 2. Ondernemer in de spotlight

  NIEUWE plek voor GOLDY STORE in Oldenzaal

  Geschreven door Miranda
 3. Nieuws & Tips

  Week 2 Winter Winactie | Yesssss......cadeautjes, cadeautasjes, cadeaubonnen. Het is weer …

 4. Nieuws & Tips

  Week 1 Winter Winactie | De 1e ronde,....de 1e ronde.....van de Winterwinactie! Gefeliciteerd …

Tip je vrienden

facebook twitter