Ondernemer in de spotlight

NIEUW Mokieno Sieraden in de Grootestraat in Oldenzaal

Geschreven door

Miranda

Leestijd 2 minuten 1138 x bekeken

Van vintage tot ongedragen juwelen. Iedere week komen er nieuwe sieraden binnen en vullen ze bij Mokieno de collectie verder aan met unieke items voor ieders eigen stijl. There’s a style for every story!

Sinds kort is Mokieno ook gevestigd aan de Grootestraat in Oldenzaal.
Linda Kienhorst is er gestart met een leuke sieradenwinkel omdat mensen graag de sieraden willen bekijken. Dat kon altijd in de winkel van Chris maar we wilden graag een pandje om zelf een winkel te beginnen.

Over Mokieno

Mokieno Sieraden bestaat online al een jaar maar is sinds kort ook fysiek te bekijken. Oftewel, de winkel in de Grootestraat is op diverse dagen geopend om de sieraden en andere unieke items in het echt te bekijken. Wekelijks zijn er nieuwe producten te bekijken.

Voor jong en oud

Sieraden voor elke leeftijdsgroep. Voor jong en oud. Laatst hadden we een meisje van 16 die van haar verjaardagsgeld een mooie ring kocht. Maar ook een dame uit Groningen die speciaal voor Mokieno naar Oldenzaal kwam. Er zijn zilveren sieraden maar ook gouden. Het goud is van 8 tot 18 karaat. Daarom zit er enigszins wat prijsverschil in de producten. Een gouden ring van € 79,- of een zwaar colliers van duizenden euro'. Maar dus ook een zilveren fijn kettinkje van € 100,-.

We proberen zo breed mogelijk in te zetten. Zodoende is er voor elk wat wils.

Online winkelen

Online is alles te vinden. Een gedeelte van de collectie is te bezichtigen in de winkel. Wanneer je op zoek bent naar iets wat niet in de winkel ligt dan wordt de online webshop erbij gepakt. Alle sieraden worden thuis met mooi licht gefotografeerd en de foto's worden bewerkt voordat ze online worden gezet.

Linda Kienhorst
Linda Kienhorst

Openingstijden

Donderdag 10-17.00 uur
Vrijdag 10-17.00 uur
Zaterdag 10-17.00 uur

Clemens Kienhorst startte in 1979 met het kopen van sieraden, van particulieren maar ook bedrijven. In 2008 is Chris in het bedrijf gestapt. Door de jaren heen hebben zij heel veel sieraden voorbij zien komen, ieder met hun eigen unieke verhaal. Of het nou gaat om een ring die jaren in het bezit is geweest van een familie, of een juwelier die met pensioen gaat, de sieraden dragen allemaal een verhaal met zich mee.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen bij de nieuwe winkel in Oldenzaal.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, en updates? Check meer info de website hier.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Sfeervolle Kerstconcerten op prachtige plekken

  Geschreven door Miranda
 2. Ondernemer in de spotlight

  NIEUWE plek voor GOLDY STORE in Oldenzaal

  Geschreven door Miranda
 3. Nieuws & Tips

  Week 2 Winter Winactie | Yesssss......cadeautjes, cadeautasjes, cadeaubonnen. Het is weer …

 4. Nieuws & Tips

  Week 1 Winter Winactie | De 1e ronde,....de 1e ronde.....van de Winterwinactie! Gefeliciteerd …

Tip je vrienden

facebook twitter