1. 0/4
  '

  Nieuws & Tips

  Voordat het zover is! To-do list voordat het Pasen kan beginnen....

  To-do list voordat het Pasen kan beginnen.....paaskleedje, bloeiers in de tuin, paastakken met eieren. Bedenken wat te eten en te doen met Pasen. En dan bedoelen we Pasen natuurlijk, staan er nogal zaken op de to-do-list. De potten in de tuin worden gevuld met voorjaarsbloeiers. Het huis krijgt een fikse schoonmaakbeurt.

  Heb je overigens de nieuwe kleurrijke voorjaarskleding al gezien?

 2. 4/4

  4.

  Bloemsierkunst Marion

  De bloemenwinkel is maar liefst 250 m2 groot. In 2021 is de winkel geheel verbouwd en het nieuwe interieur kenmerkt zich door de kleur zwart en is strak en stijlvol. Daardoor zijn de bloemen en planten nu echte blikvangers.

 3. 3/4

  3.

  TuinTotaal Oldenzaal

  Altijd verse snijbloemen voor een leuk boeket of een nieuwe kamerplant? Bij TuinTotaal is er van alles leuks te shoppen. Check ook eens de sfeer & Cadeau-afdeling.

 4. 2/4

  2.

  Shoppen

  Shoppen in Oldenzaal is altijd een feestje! Voor jong en oud, voor de man of vrouw is er keuze te over. Er zijn heel veel kledingwinkels met chique kleding, moderne kleding of casual kleding zodat je zeer zeker met een heerlijk gevoel ( en gevulde tas) naar huis gaat.

 5. 1/4

  1.

  Oldenzaals Paasvuur

  Het Oldenzaals Paasvuur wordt sinds 1990 georganiseerd door de Stichting Oldenzaals Paasvuur, opgericht door leden van de serviceclub Ronde Tafel. Bezoekers van het paasvuur kunnen parkeren op de parkeerplaatsen 1, 2 en 3.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief juni 2023

  Geschreven door Marieke
 2. Nieuws & Tips

  Agenda juni 2023: De zomer lacht naar jou!

 3. Nieuws & Tips

  5 tips voor een zonnig en ontspannen Pinksterweekend in Oldenzaal

  Geschreven door Marieke
 4. Nieuws & Tips

  De 5 leukste en gezelligste koffie adresjes in Oldenzaal!

  Geschreven door Wieke

Tip je vrienden

facebook twitter