Nieuws & Tips

Verkorte torenbeklimming 'Kom je ook een kijkje nemen in de toren?'

Leestijd 2 minuten 196 x bekeken

Ga met onze torengids mee de toren in van de St. Plechelmusbasiliek en bekijk Oldenzaal vanaf het Lood'n Bönneke.

Torenbeklimming
Torenbeklimming

De St. Plechelmustoren is alleen te bezoeken met een rondleiding onder begeleiding van een gids. Deze rondleiding duurt ca. 1 uur.

27 april, 1 mei & 5 mei:
11.00 uur
12.00 uur
13.00 uur
14.00 uur
15.00 uur
16.00 uur

En iedere koopzondag.

Zoals altijd is de St. Plechelmustoren alleen te bezoeken met een rondleiding onder begeleiding van een gids. Deze rondleiding duurt ca. 1 uur.

DEZE KOOPZONDAG IS ER IEDER UUR EEN VERKORTE TORENBEKLIMMING.

Kinderen onder de 8 jaar hebben helaas geen toegang tot de toren. Voor inlichtingen en boekingen kun je contact opnemen met Tourist info Oldenzaal via tel. 0541-514023 of mail info@oldenzaalpromotie.nl.

Ga je ook mee omhoog met de gids om de nieuwe klok te bekijken? Deze grote nieuwe klok staat tussen de Beatrixklok (ca. 1600 kg) en de Mariaklok (ca. 2350 kg). Deze zijn te bezichtigen na 142 treden. Natuurlijk gaan we daarna ook nog even 92 treden verder om vanuit de toren Oldenzaal te bekijken. Als het helder weer is kun je de televisietoren van Markelo (op 35 km), Kasteel van Bentheim (25 km) en Grolsch Veste, het stadion van FC Twente zien.

ARRANGEMENTEN OP MAAT

Een dagje uit met familie of vrienden, het personeel of met jouw vereniging? Dan is Oldenzaal, de Glimlach van Twente de juiste keuze! Oldenzaal heeft veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Informeer vrijblijvend.

Om het voor iedereen makkelijk te maken, zijn er een aantal arrangementen ontwikkeld die kant-en-klaar te boeken zijn. Maar wellicht wil je juist iets anders of een combinatie? Dan is dat geen probleem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden tel. 0541-514023 of mail info@oldenzaalpromotie.nl.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief juni 2023

  Geschreven door Marieke
 2. Nieuws & Tips

  Agenda juni 2023: De zomer lacht naar jou!

 3. Nieuws & Tips

  5 tips voor een zonnig en ontspannen Pinksterweekend in Oldenzaal

  Geschreven door Marieke
 4. Nieuws & Tips

  De 5 leukste en gezelligste koffie adresjes in Oldenzaal!

  Geschreven door Wieke

Tip je vrienden

facebook twitter