Nieuws & Tips

Kinderactiviteiten OKids in de meivakantie

Leestijd 2 minuten 155 x bekeken

In 2023 is het alweer 10 jaar geleden dat Stichting OKids opgericht werd en dat is een reden voor een feestje. Deze meivakantie kunnen kinderen avonturen van oude typetje uit de afgelopen 10 jaar herbeleven. In de voorjaarsvakantie zou agent Gadriel het feestje verpesten, maar lukte het de kinderen om haar weg te houden.

In de meivakantie dreigt ze opnieuw langs te komen om het feest te verpesten. Een nieuw verhaal dat vertelt wordt middels sport en spel. Tussen de middag is er een gezamenlijk lunchmoment en een knutseluurtje.

Woensdag 3 mei

De activiteit staat gepland op woensdag 3 mei in de gymzaal van basisschool de Drie-Eenheid aan de Meijbree 11 van 10:00 uur tot 16:00 uur en is voor alle basisschool kinderen. (adviesleeftijd 5-10 jaar) Ouders en verzorgers bepalen zelf hoeveel ze de activiteiten waard vinden. Er zijn geen verplichte deelnamekosten, maar een vrije gift. In verband met capaciteit is het wel belangrijk om uw kinderen via www.oldenzaalkids.nl op te geven. (via pagina meivakantie)

Woensdag 26 april

Naast de thema activiteit op 3 mei, is er ook een dag activiteit zonder verhaal op woensdag 26 april, eveneens van 10:00 uur tot 16:00 uur. Voor beide activiteiten worden kinderen gevraagd een eigen lunchpakketje en zaalschoenen mee te nemen.

Vrijdag 5 mei

Op vrijdag 5 mei kunnen kinderen die deze meivakantie bij OKids zijn geweest ook mee naar het Aquadrome in Enschede. Hiervoor wordt wel een bijdrage gevraagd.

Naar alle activiteiten

Alle activiteiten van OKids in en na de meivakantie (buitenspeelclub en wandelvierdaagse) staan op de website van OKids op de pagina meivakantie. Hier kunnen kinderen ook opgegeven worden. Dit kan ook door een bericht naar inschrijven@oldenzaalkids.nl of 06-22880760 te sturen.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  De leukste picknickplekken in Oldenzaal

  Geschreven door Wieke
 2. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief juni 2023

  Geschreven door Marieke
 3. Nieuws & Tips

  Agenda juni 2023: De zomer lacht naar jou!

  Geschreven door Wieke
 4. Nieuws & Tips

  5 tips voor een zonnig en ontspannen Pinksterweekend in Oldenzaal

  Geschreven door Marieke

Tip je vrienden

facebook twitter