Nieuws & Tips

NIEUW vanaf 10 juni: Boergondische markt Oldenzaal

Leestijd 1 minuten 209 x bekeken

Op 10 juni 2023 is het eindelijk zover! In Oldenzaal kun je de eerste Boergondische markt op het Plechelmusplein bezoeken. Van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Zoals de titel het al zegt wordt het bourgondische karakter van Oldenzaal gecombineerd met ‘boerse’ streekproducten. Het zien van kwaliteitsproducten, gezelligheid & sfeer!

Iedere tweede zaterdag van de maand, dus de volgende data zijn 10 juni, 8 juli, 12 augustus, 9 september, 14 oktober, 11 november en 9 december. Naast de warenmarkt, die iedere zaterdag plaatsvindt op de Groote Markt.

Slow food, streekproducten, boerenproducenten; er zijn zoveel benamingen voor de prachtige producten die van Twentse groond komen! Omdat we trots op deze producenten zijn, hebben we ze uitgenodigd om erbij te zijn, op de eerste Boergondische markt in Oldenzaal. Zo kun je een overhéérlijke maaltijd bij elkaar shoppen zoals biologische eieren van Hedevelds Bio Ei, Heerlijk Hereford Vlees van Gert-Jan Maathuis of de husselsaus, de huisgemaakte mayonaise met tomaat en specerijen, van Jojan van Kersbergen.

En ook Italiaanse wijn, olijfolie, canollie van Gioia ‘d Abruzzo uit Overdinkel of zelfmade houten souvenirs van Theo Hassing oet Losser! Iedere maand verwachten wij uitbreiding in het aantal kramen van onze boergondische markt. Natuurlijk gaan we ervanuit dat je met een grote glimlach en boodschappentassen vol naar huis gaat.

Kortom, kom én bezoek de gezellige boergondische markt op het Plechelmusplein.

Husselsaus
Husselsaus

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief juni 2023

  Geschreven door Marieke
 2. Nieuws & Tips

  Agenda juni 2023: De zomer lacht naar jou!

 3. Nieuws & Tips

  5 tips voor een zonnig en ontspannen Pinksterweekend in Oldenzaal

  Geschreven door Marieke
 4. Nieuws & Tips

  De 5 leukste en gezelligste koffie adresjes in Oldenzaal!

  Geschreven door Wieke

Tip je vrienden

facebook twitter