1. 0/5
  '

  Nieuws & Tips

  De 5 leukste en gezelligste koffie adresjes in Oldenzaal!

  Geschreven door

  Wieke

  Hmm er is toch niks lekkerder dan een vers gezet bakje koffie? Drink jij liever een espresso, cappuccino of een traditionele zwarte koffie? Er zijn veel leuke plekjes in Oldenzaal waar je koffie kan drinken. Wij hebben er voor jou 5 uitgezocht.

 2. 5/5

  5.

  Blond

  Lekker tafelen in onze gezellige huiskamer? Met een persoonlijke benadering laat Blond je thuis voelen. Blond bereidt de gerechten zoveel mogelijk biologisch en rechtstreeks van de boer. Bijna alles is huisgemaakt. Van quiche tot de cheesecake en van soep tot het cakeje bij de koffie.
  blond

 3. 4/5

  4.

  Zoete Kruimels

  Voor een heerlijke latte machiato met een vers gemaakt gebakje ben je bij Zoete Kruimels op het juiste adres. Allemaal homemade, met zoveel mogelijk lokale & biologische grondstoffen & heel veel liefde.

  Zoete Kruimels

 4. 3/5

  3.

  Svens barista coffee, tea & food

  Hun doel is om de gasten een ware belevenis te laten ervaren, door het proces van de branding van koffie tot het maken van een verse espresso te laten zien. Naast een lekkere espresso kun je hier natuurlijk ook terecht voor een cappuccino en andere koffiespecialiteiten.
  Svens

 5. 2/5

  2.

  Brasserie Le Sourire

  In een gezellige ambiance genieten van een kop koffie en heerlijke lunch- en dinergerechten. Twentse gastvrijheid, sfeervol, gemoedelijk en toegankelijk voor iedereen.

  Bij Brasserie Le Sourire hebben ze een breed assortiment aan lunches en diner. Van een heerlijke uitsmijter in de middag tot een luxe broodje.
  Brasserie Le Sourire

 6. 1/5

  1.

  Christoffel's

  Het vriendelijke personeel ontvangt je graag voor jouw ontbijt, lunch en diner dat met verse producten worden bereid. Je kunt hier erg gezellig zitten voor een kopje koffie.
  Christoffel's

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief juni 2023

  Geschreven door Marieke
 2. Nieuws & Tips

  Agenda juni 2023: De zomer lacht naar jou!

 3. Nieuws & Tips

  5 tips voor een zonnig en ontspannen Pinksterweekend in Oldenzaal

  Geschreven door Marieke
 4. Verhalen uit Oldenzaal

  Genieten tijdens de Dag van het Park in Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter