1. 0/5
  '

  Nieuws & Tips

  5 tips voor een zonnig en ontspannen Pinksterweekend in Oldenzaal

  Geschreven door

  Marieke

  Het Pinksterweekend staat weer voor de deur. De weergoden zijn ons goed gezind, want er wordt zon en 20 graden voorspeld. En gelukkig is er met dit mooie weer voldoende te doen en te beleven in het bourgondische Oldenzaal en haar omgeving. Heb je een beetje inspiratie nodig, dan komt dat goed uit. Want hieronder vind je 5 tips voor dit heerlijke aanstaande Pinksterweekend!

 2. 5/5

  5.

  Pinksterbeach bij Hulsbeach

  Duik in de actie, beleef plezier en voel de adrenaline stromen op een legendarische buikschuifbaan! Het is tijd om te lachen, gieren en brullen terwijl je de competitie aangaat met vrienden en familie. En vergeet niet, het is niet alleen voor kinderen! Juist de volwassenen kunnen zich hier helemaal uitleven en de dag met een brede glimlach doorbrengen. Dus kom op 2e Pinksterdag naar Hulsbeach en beleef vanaf 11.00 uur een onvergetelijke dag vol strandplezier!

 3. 4/5

  4.

  Culinaire markt op de Groote Markt

  Zin in een hapje en een drankje in een gezellige setting op de Groote Markt in Oldenzaal? Op 1e en 2e Pinksterdag kan er genoten worden van kleine gerechtjes gemaakt door diverse horecaondernemers. Vanuit een gezellige setting midden op het horecaplein kan iedereen hier wat bestellen en dit op één van de aanwezige terrassen nuttigen. Met lekkere achtergrondmuziek en de zon die hopelijk volop schijnt, wordt dit een heerlijke dag om naar Oldenzaal te komen!

 4. 3/5

  3.

  Pink Plop Festival in de oude Stadstuin van Oldenzaal

  In het Pinksterweekend wordt het een gezellige boel in de stadstuin. Hier vindt namelijk het Pink Plop Festival plaats. Er is een heuse graanzak Smiet’n competitie en op zondag komen er leuke bandjes en is het terras geopend. Op maandag kan je heerlijke speciaalbieren proeven tijdens het Craftbeer Festival. Een vrolijk, muzikaal, smakelijk en gratis festival om de Pinksterdagen in aangename sfeer door te komen. Pink Plop is een festijn met een programma voor de hele familie.

 5. 2/5

  2.

  Lentemarkt bij Landgoed Kaamps

  Op 2e Pinksterdag ben je vanaf 10.00 uur bij Landgoed Kaamps van harte welkom op hun jaarlijkse Lentefair. Kom lekker struinen langs kraampjes, genieten van heerlijke streekproducten of neem deel aan één van de rondleidingen. Uiteraard is er voor de kleine bezoekers ook genoeg vermaak! Lekker spelen in de speeltuin, kijken bij de koeien, geschminkt worden of springen op het springkussen.

 6. 1/5

  1.

  Een ontspannen Pinksteren bij Saré Thermen & Beauty

  Wil je aan de drukte ontsnappen en even een heerlijk dagje 'niets doen'? Dan is een dagje uit naar Saré geen overbodige luxe. Saré is ruim opgezet, waarbij rust en kwaliteit gewaarborgd wordt. Er zijn rustruimtes met waterbedden, een restaurant dat huiselijk is ingericht en heel veel verschillende sauna mogelijkheden. De goede service en persoonlijke aandacht, zorgt ervoor dat je je nergens meer druk om hoeft te maken en lekker kunt ontspannen!

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief juni 2023

  Geschreven door Marieke
 2. Nieuws & Tips

  Agenda juni 2023: De zomer lacht naar jou!

 3. Nieuws & Tips

  De 5 leukste en gezelligste koffie adresjes in Oldenzaal!

  Geschreven door Wieke
 4. Verhalen uit Oldenzaal

  Genieten tijdens de Dag van het Park in Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter