Tips

Cadeautips voor vaderdag

Geschreven door

Marieke

Leestijd 2 minuten 725 x bekeken

Op 18 juni mag jij je vader (figuur) extra in het zonnetje zetten! En heb jij wat inspiratie nodig om HET perfecte cadeau voor je vader, bonusvader, schoonvader, opa of vader in welke vorm dan ook te kopen? Lees dan snel verder en hopelijk heb je iets aan onze tips.

Lekker samen actief bezig zijn!
Samen herinneringen maken, dat is toch het mooiste cadeau wat je kunt geven. Zowel bij Avatarz als bij Outdoor Challenge Park kun je samen heerlijk actief bezig zijn. Klim in bomen en waan je als een echte Tarzan of Jane. En na deze actieve inspanning in de natuur, kun je samen nog even een drankje doen op hun terras.

Samen borrelen en speciaalbiertjes proeven
Mooie gesprekken voeren onder het genot van een lekkere borrelplank en speciaalbiertjes. Een perfecte invulling voor vaderdag. Bij De Zuivelhoeve, De Meybree of Yauno heb je volop keuze in lekkere kaasjes, worst en andere borrelhapjes. Loop daarna gelijk door naar Gall & Gall of De Smörre om je borrelplank aan te vullen met de lekkerste speciaalbieren en jullie dag kan niet meer stuk!

Ett’n Haal’n op de Pedaal’n
Lekker fietsen door de natuur en tussendoor stoppen voor een heerlijk gerecht. Dan is het arrangement Ett'n Haal'n op de Pedaal'n echt ideaal om cadeau te geven of te krijgen! Er zijn meerdere routes en mogelijkheden, waarbij je uit 3 stops of 5 stops kunt kiezen. Zo ben je samen een heerlijk dagje op pad en kun je weer een vinkje zetten achter het maken van een mooie herinnering!

Geef een feestje cadeau
In de komende maanden zijn er weer volop mooie evenementen in Oldenzaal. En hoe leuk is het om zo’n feestje cadeau te geven? Ga je samen chillen op het Oostwaarts Festival, uit je dak bij het Flycatcher Rockfestival, wijnen en eten bij het wine and bites event, of boek je liever een mooie voorstelling bij Stadstheater De Bond? Er is volop keuze voor elk wat wils!

De Oldenzaalse cadeaubon
Vind je het ondanks onze tips toch moeilijk om een keuze te maken? Kom dan snel naar Tourist Info Oldenzaal voor de Oldenzaalse cadeaubon. Te besteden bij veel winkels en horeca in Oldenzaal..

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Oldenzaalse huiskamers als podium voor talent

 2. Verhalen uit Oldenzaal

  Agenda oktober 2023: kermis, twentse week, workshops en meer.....

  Geschreven door Wieke
 3. Verhalen uit Oldenzaal

  Agenda oktober 2023: kermis, herfst, halve marathon en meer

  Geschreven door Wieke
 4. Ondernemer in de spotlight

  Experience Beauty: De nieuwe aanwinst voor winkelcentrum De Vijfhoek!

  Geschreven door Marieke

Tip je vrienden

facebook twitter