Ondernemer in de spotlight

Benni & Ninni: Voor kleintjes, door zusjes!

Geschreven door

Marieke

Leestijd 2 minuten 1392 x bekeken

Hoe het begon

Bente en Niamh, twee zusjes uit een echt ondernemersgezin. Het ondernemen is ze met de paplepel ingegoten en vanuit het mooie Curaçao ontstond het idee om een webshop voor kleintjes te beginnen. Dat ze sinds 3 juni ook een fysieke winkel geopend hebben en het zo’n succes zou worden, hadden ze niet verwacht. Het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby!

Voor kleintjes, door zusjes

Samen runnen ze nu de winkel vanuit de Bisschopstraat 11a. Bente richt zich met name op de webshop en Niamh runt de winkel. De hipste kleertjes, het zachtste speelgoed en warme nestjes. Het assortiment van Benni en Ninni is altijd up-to-date, met zorgvuldig gekozen trendy merken voor de allerkleinsten. Maar vanaf 2024 gaan ze alweer uitbreiden en kun je ook bij ze terecht voor kleding tot en met maat 110.

Service staat voorop

De twee zusjes houden van aanpakken en kunnen blindelings op elkaar vertrouwen. Samen doen ze het nét even anders. Ze zijn persoonlijk, leuk, gaan voor smaakvol, originaliteit en duurzaamheid. Er staat een ballenbak in de winkel, als klant krijg je tijdens het shoppen wat lekkers te drinken aangeboden en nemen ze alle tijd voor je voor een uitgebreid advies. Ze willen geen snelle verkoop, maar je echt een warm en welkom gevoel geven.

Dus ben jij op zoek naar iets voor je eigen kleintje of een mooi cadeau? Denk dan aan Benni en Ninni, de zusjes voor jouw kleintje!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast hun site en webshop!

Benni & Ninni
Benni & Ninni

Deel dit artikel met vrienden

Marieke

Marieke komt van oorsprong uit Losser, maar woont nu al 20 jaar in Boeskoolstad. Echter is ze al haar hele leven te vinden in Oldenzaal en heeft de stad met de blauw gele kleuren en de mooie Plechelmustoren altijd een aantrekkingskracht op haar gehad. Niet gek dus, dat Oldenzaal uiteindelijk haar thuis is geworden.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Agenda april 2024

  Geschreven door Wieke
 2. Typisch Oldenzaal

  De Groote Markt: het gezelligste horecaplein van Oldenzaal!

  Geschreven door Susanne
 3. Typisch Oldenzaal

  Proef de Twentse gastvrijheid op de Oldenzaalse warenmarkt!

  Geschreven door Marieke
 4. Nieuws & Tips

  Vintage is hot!

  Geschreven door Susanne

Tip je vrienden

facebook twitter