Ondernemer in de spotlight

Benni & Ninni: Voor kleintjes, door zusjes!

Geschreven door

Marieke

Leestijd 2 minuten 675 x bekeken

Hoe het begon

Bente en Niamh, twee zusjes uit een echt ondernemersgezin. Het ondernemen is ze met de paplepel ingegoten en vanuit het mooie Curaçao ontstond het idee om een webshop voor kleintjes te beginnen. Dat ze sinds 3 juni ook een fysieke winkel geopend hebben en het zo’n succes zou worden, hadden ze niet verwacht. Het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby!

Voor kleintjes, door zusjes

Samen runnen ze nu de winkel vanuit de Bisschopstraat 11a. Bente richt zich met name op de webshop en Niamh runt de winkel. De hipste kleertjes, het zachtste speelgoed en warme nestjes. Het assortiment van Benni en Ninni is altijd up-to-date, met zorgvuldig gekozen trendy merken voor de allerkleinsten. Maar vanaf 2024 gaan ze alweer uitbreiden en kun je ook bij ze terecht voor kleding tot en met maat 110.

Service staat voorop

De twee zusjes houden van aanpakken en kunnen blindelings op elkaar vertrouwen. Samen doen ze het nét even anders. Ze zijn persoonlijk, leuk, gaan voor smaakvol, originaliteit en duurzaamheid. Er staat een ballenbak in de winkel, als klant krijg je tijdens het shoppen wat lekkers te drinken aangeboden en nemen ze alle tijd voor je voor een uitgebreid advies. Ze willen geen snelle verkoop, maar je echt een warm en welkom gevoel geven.

Dus ben jij op zoek naar iets voor je eigen kleintje of een mooi cadeau? Denk dan aan Benni en Ninni, de zusjes voor jouw kleintje!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast hun site en webshop!

Benni & Ninni
Benni & Ninni

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Oldenzaalse huiskamers als podium voor talent

 2. Verhalen uit Oldenzaal

  Agenda oktober 2023: kermis, twentse week, workshops en meer.....

  Geschreven door Wieke
 3. Verhalen uit Oldenzaal

  Agenda oktober 2023: kermis, herfst, halve marathon en meer

  Geschreven door Wieke
 4. Ondernemer in de spotlight

  Experience Beauty: De nieuwe aanwinst voor winkelcentrum De Vijfhoek!

  Geschreven door Marieke

Tip je vrienden

facebook twitter