Nieuws & Tips

Vintage is hot!

Geschreven door

Susanne

Leestijd 2 minuten 476 x bekeken

‘Zoekt en gij zult vinden’ is een eeuwenoud spreekwoord. Anno 2023 klopt deze wijsheid nog steeds. Inmiddels weten verzamelaars en liefhebbers van antiek of design de weg naar Oldenzaal te vinden. Want De StadsZolder is zo’n plek waar je zoektocht eindigt.

Hier vind je unieke, bijzondere hebbedingetjes. Hier ga je even terug in de tijd. Houtgesneden handwerk, klassieke vazen en vitrinekasten met een bijzonder verhaal; deze vintage items zijn populairder dan ooit!

Unieke exemplaren

Vergelijk ‘vintage’ niet met ‘kringloop’. Hier vind je geen tupperware schalen of een tweedehands IKEA-kast. Alles wat je ziet wordt met liefde en aandacht geselecteerd. Daardoor liggen de prijzen ook iets hoger. Mede-eigenaar Silvia van der Meer: “Vanuit onze visie op duurzaamheid én passie voor unieke woonaccessoires, is deze winkel ontstaan. Van ieder exemplaar hebben wij er maar één. Vinden wij een artikel niet bijzonder genoeg? Dan verkopen wij het niet. Een unieke eyecatcher voor in je ´mancave´ of om je interieur mee te verfraaien? Daarvoor kun je bij ons terecht.”

Doe eens gek

Loop je binnen bij deze vintage winkel, dan krijg je direct inspiratie. Een oude werkbank die als sidetable dient, een versleten houten kist als tv-meubel of een ouderwetse radio als kunstobject. Je kunt het zo gek niet bedenken. Vintage refereert dan wel naar oud maar is zeker niet saai. Wees creatief en geef een product een tweede leven. Combineer je het bovendien met iets nieuws van een Oldenzaalse woonwinkel? Dan blijft jouw interieur sowieso hip en trendy!

Tijdloos

Neem hier vooral de tijd om stil te staan. Want tussen al deze spullen vind je zo veel moois. Op zoek naar iets specifieks of benieuwd naar het verhaal achter een tafel, vaas, klok of lamp? Vraag het gerust. Want niets is mooier dan samen weg te dromen bij jouw unieke woonwensen en om jouw droominterieur werkelijkheid te maken!

StadsZolder
StadsZolder

Deel dit artikel met vrienden

Susanne

Susanne is een echte levensgenieter. Altijd op zoek naar iets te doen of te beleven. In Oldenzaal verveelt zij zich nooit en dat maakt haar zo gelukkig. Anderen inspireren met verhalen over deze fantastische plek, is haar passie sinds ze in 2002 hier kwam wonen. Haar hart ligt bij dit ‘Stedke van Plezeer’ en dat merk je aan alles!

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Agenda april 2024

  Geschreven door Wieke
 2. Typisch Oldenzaal

  De Groote Markt: het gezelligste horecaplein van Oldenzaal!

  Geschreven door Susanne
 3. Typisch Oldenzaal

  Proef de Twentse gastvrijheid op de Oldenzaalse warenmarkt!

  Geschreven door Marieke
 4. Nieuws & Tips

  Nieuwe directeur-bestuurder Stichting Oldenzaal Promotie

  Geschreven door Marieke

Tip je vrienden

facebook twitter