navigatie overslaan

Artikel

Experience Beauty: De nieuwe aanwinst voor winkelcentrum De Vijfhoek!

  • Leestijd 2 min
  • Gelezen 1695 keer
  • Geschreven door Marieke

Na weken klussen, verbouwen, schoonmaken en inrichten heeft Experience Beauty de deuren van haar schoonheidssalon en winkel geopend in winkelcentrum De Vijfhoek!

In 2018 begon Kyara Leussink met haar schoonheidssalon en winkel aan de Grootestraat 22. Ze had haar diploma schoonheidsspecialiste al een tijdje op zak en in de tussentijd ook nog haar ondernemersdiploma behaald. Eigenlijk wist ze altijd al, dat ze ooit voor zichzelf wilde beginnen. En in 2018 was het dan zover: Ze nam de stap tot zelfstandige. Niet klein beginnen, maar gewoon gelijk ‘all the way’. En zo kwam ze met haar prachtig ingerichte salon en winkel aan de Grootestraat 22 in het Centrum van Oldenzaal terecht.

In haar salon heeft ze inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd.

Je kunt bij haar terecht voor veel verschillende schoonheidsbehandelingen, waar ze werkt met hoogwaardige producten. Maar ook verkoopt Kyara diverse lifestyle producten in haar winkel. Deze combinatie van haar salonklanten en het contact met de winkelende klant geeft haar energie en zorgt voor een fijne afwisseling. De producten die ze verkoopt lopen uiteen, maar haar winkel onderscheidt zich vooral door de verkoop van de geuren van JANZEN en de tapparfum; Je favoriete parfum voor een leuke prijs! Bijzonder is ook de samenwerking met Kötter Living. Zij hebben de winkel ingericht en deze items zijn direct te koop bij Experience Beauty.

In haar nieuwe pand in winkelcentrum De Vijfhoek (tegenover Hebbez) zal Kyara doorgaan met hetzelfde concept, alleen is alles in een nieuw pand en jasje gestoken. Wat ze overigens niet had kunnen bereiken, zonder de tomeloze inzet van haar partner Martijn, die haar dag in dag uit heeft geholpen haar droom te verwezenlijken.

Dus ben jij nu ook zo benieuwd naar de nieuwe salon en winkel van Experience Beauty?

Mocht je een virtueel kijkje willen nemen? Ga dan naar haar site, facebook of instagram.

Kom shoppen!
Kom shoppen!

Wat vind je van dit artikel?

Geschreven door Marieke

Marieke komt van oorsprong uit Losser, maar woont nu al 20 jaar in Boeskoolstad. Echter is ze al haar hele leven te vinden in Oldenzaal en heeft de stad met de blauw gele kleuren en de mooie Plechelmustoren altijd een aantrekkingskracht op haar gehad. Niet gek dus, dat Oldenzaal uiteindelijk haar thuis is geworden.