Typisch Oldenzaal

Shoppen in Oldenzaal is een feestje tijdens de Oktober Woonmaand!

Geschreven door

Susanne

Leestijd 2 minuten 306 x bekeken

De dagen worden korter, het is snel donker buiten. Niet getreurd, want oktober is de ideale maand om het gezellig te maken in huis. Kaarsjes aan, nieuw kleurtje op de muur en eindelijk die loungestoel kopen waar je zo naar verlangt.

Komt dat even goed uit, want het is feest in Oldenzaal tijdens de Oktober Woonmaand!

Prijzenrad en hoge kortingen
De Oldenzaalse winkeliers op het gebied van wonen en interieurstyling pakken flink uit tijdens de Oktober Woonmaand. Zo heeft Woonboulevard Oldenzaal geweldige aanbiedingen, verschillende winacties, liveoptredens en nog veel meer verrassingen in petto. Tijdens dit feestje worden tevens de nieuwste collecties aan meubelen, woonaccessoires, keukens en slaapkamers gepresenteerd.

Alle 24 woonwinkels hebben hun eigen speciale acties. Bij van Gils Wonen, Slapen en Lifestyle staat bijvoorbeeld een heus prijzenrad opgesteld en maak je kans op interessante extra’s. En natuurlijk is de overdekte woonboulevard feestelijk aangekleed in deze gezellige woonmaand. Mis niets en laat je verrassen door alle leuke activiteiten die er georganiseerd worden.

En wist je trouwens dat je je elektrische auto gratis mag opladen op de ruime parkeerplaats, tijdens het shoppen op de Woonboulevard in Oldenzaal? Maak dus lekker een dagje vrij om te gaan interieurshoppen in Oldenzaal!

Nieuwste woontrends
Ook in én rondom de binnenstad is het gezellig winkelen deze maand. Laat je adviseren door woonstylistes van Studio Weis, Bij Ons, Pauw Lifestyle, Kötter Living, Smaak Interieur of shop jouw favoriete interieuritems bij Knus Lifestyle, TuinTotaal Oldenzaal, Leen Bakker, Blokker of Action. Zowel hier als op én nabij de Woonboulevard ontdek je alle nieuwste woontrends. Laat je inspireren door de ronde vormen, aaibare stoffen, houten meubels en de rijke, diepe kleuren van het herfstseizoen. Deze ‘cozy’ woontrend, waarbij terracotta en roodbruin de overhand hebben, combineer je perfect met warme plaids, stijlvolle kussens en fluffy vloerkleden.

Wil je het echt gezellig maken in huis dit najaar? Blijf dan niet binnen zitten en kom naar Oldenzaal voor alles op het gebied van interieur en styling!

Deel dit artikel met vrienden

Susanne

Susanne is een echte levensgenieter. Altijd op zoek naar iets te doen of te beleven. In Oldenzaal verveelt zij zich nooit en dat maakt haar zo gelukkig. Anderen inspireren met verhalen over deze fantastische plek, is haar passie sinds ze in 2002 hier kwam wonen. Haar hart ligt bij dit ‘Stedke van Plezeer’ en dat merk je aan alles!

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Winnaars Winter Win Actie Week 1

  Geschreven door Wieke
 2. Typisch Oldenzaal

  Het Hulsbeek in Oldenzaal: unieke parkachtige omgeving

  Geschreven door Marieke
 3. Nieuws & Tips

  Sharon Wessels per 1 december de nieuwe Centrummanager in Oldenzaal

  Geschreven door Marieke
 4. Nieuws & Tips

  Agenda december 2023

  Geschreven door Wieke

Tip je vrienden

facebook twitter