Nieuws & Tips

Sharon Wessels per 1 december de nieuwe Centrummanager in Oldenzaal

Geschreven door

Marieke

Leestijd 2 minuten 674 x bekeken

Stichting Oldenzaal Promotie heeft het genoegen aan te kondigen dat Sharon Wessels is benoemd tot centrummanager. In deze rol zal de Oldenzaalse ex-onderneemster Sharon zich richten op het bevorderen van de samenwerking en verbinding tussen ondernemers in het stadscentrum met als doel het vergroten van de economische vitaliteit.

Ze zal de spil zijn in de binnenstad, die zorgt voor verbinding tussen de ondernemers onderling en samenwerking met andere stakeholders. Daarnaast zal ze een voortrekkersrol vervullen bij het starten van nieuwe creatieve initiatieven.

Sharon Wessels brengt een schat aan ervaring en expertise mee naar de rol van centrummanager. Met een achtergrond als onderneemster -zo’n 22 jaar heeft ze een zeer succesvolle kapsalon op Zuid Berghuizen gerund waar op een gegeven moment bijna 20 mensen werkten- en een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van diverse organisaties in het MKB, zal zij een sleutelrol spelen in het versterken van de lokale economie en het bevorderen van een bloeiend ondernemersklimaat in Oldenzaal.

Sharon Wessels: "Ik kijk er enorm naar uit om als centrummanager aan de slag te gaan en samen met de ondernemers Oldenzaal verder uit te bouwen tot een levendig en gezellig centrum, en breder, tot een aantrekkelijke stad. Samen met mijn collega's van Oldenzaal Promotie en in samenwerking met de gemeente willen we ervoor zorgen dat zowel inwoners als bezoekers, en uiteraard de ondernemers, ervan kunnen genieten."

Joost Luttikhuis, Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Oldenzaal Promotie: "We zijn ervan overtuigd dat Sharon Wessels met haar talent voor verbinding, haar ervaring en gedrevenheid en energieke persoonlijkheid een zeer waardevolle aanwinst zal zijn voor bezoekers en ondernemers in Oldenzaal. Deze functie is op haar lijf geschreven, Ze is een erg open en toegankelijk persoon, dus we hopen (en verwachten ook) dat de binnenstadondernemers de weg naar haar weten te vinden vanaf 1 december.”

Deel dit artikel met vrienden

Marieke

Marieke komt van oorsprong uit Losser, maar woont nu al 20 jaar in Boeskoolstad. Echter is ze al haar hele leven te vinden in Oldenzaal en heeft de stad met de blauw gele kleuren en de mooie Plechelmustoren altijd een aantrekkingskracht op haar gehad. Niet gek dus, dat Oldenzaal uiteindelijk haar thuis is geworden.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Ondernemer in de spotlight

  "Ondernemer" in the spotlight

  Geschreven door Marieke
 2. Op eigen wijze

  Twentse paastradities: zo vieren Tukkers pasen in de dorpen.

 3. Typisch Oldenzaal

  Carnaval in Oldenzaal betekent veel meer dan gewoon een feestje!

  Geschreven door Susanne
 4. Ondernemer in de spotlight

  Ondernemers in de spotlight!

  Geschreven door Marieke

Tip je vrienden

facebook twitter