navigatie overslaan

Ondernemer in de spotlight

De Bond in de Spotlight

  • Leestijd 3 min
  • Gelezen 1150 keer
  • Geschreven door Marieke

Stadstheater De Bond is erg blij met het tv-programma 'The Tribute Battle of the Bands'. Stadstheater De Bond heeft namelijk maar liefst drie deelnemers op het programma staan. Door alle aandacht rondom dit kijkcijferkanon zijn de kaarten niet aan te slepen!

Deze keer zetten wij Karien Blokhuis, programmeur bij Stadstheater De Bond in 'the Spotlight' Karien is verantwoordelijk voor de programmering, marketing & events binnen het theater van Oldenzaal.

Een hele afwisselende baan, waar ze veel van zichzelf in kwijt kan. En het is natuurlijk ook inschatten en aanvoelen, hoe te programmeren en wat een aanwinst is qua optreden in het Stadstheater. Dat er dus vorig jaar al meerdere tribute bands zijn vastgelegd, blijkt nu een gouden zet! Karien zegt hier namens Stadstheater De Bond zelf het volgende over:
“We merken dat het tv-programma ervoor zorgt dat de bands die een ode brengen aan grote internationale bands nu zelf in de spotlight komen te staan. Zij krijgen nu een dik verdiend applaus voor hun prestatie. Het concert bijvoorbeeld van The Fortunate Sons aanstaande zaterdag 24 februari was in een mum uitverkocht, vandaar dat we gelijk de nieuwe show hebben geboekt voor een jaar later op 8 februari 2025. We trekken hierdoor ook nieuw publiek naar de stad Oldenzaal en ons theater.”

Finalisten van dit jaar The Fortunate Sons en de Phil Bee Joe Cocker Band staan voor begin 2025 op het programma en de kaarten gaan snel. Starman the Dutch David Bowie Tribute en tevens finalist van het programma in 2023 staat voor dit seizoen zaterdag 25 mei 2024 nog met een concert in het theater.

Dit voorjaar kan het publiek in Oldenzaal ook nog genieten van jurylid Cesar Zuiderwijk die op zondagmiddag 3 maart een heus muziekcollege brengt. Dilana Smith kruipt in de huid van rocklegendes als Tina Turner en Janis Joplin met haar concert Legendary Women of Rock op vrijdag 15 maart. De Nederlandse band Supertrap brengt het legendarische album Crime of the Century op zaterdag 18 mei naar Oldenzaal en een week later komt de finalist van vorig seizoen STARMAN the Dutch David Bowie op zaterdag 25 mei naar Oldenzaal.

Na de zomer blijven Tribute Bands een vast onderdeel van het Oldenzaalse theater. Namen als The Billy Joel Experience, Dutch Eagles, the Cosmic Carnal (Fleetwood Mac) zullen zeker naast The Fortunate Sons en Phil Bee niet ontbreken, maar nog even geduld voor het publiek het nieuwe programma wordt in mei bekend gemaakt.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die ook telefonisch bereikbaar is via 0541 53 63 00 (van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur).

Wat vind je van dit artikel?

Geschreven door Marieke

Marieke komt van oorsprong uit Losser, maar woont nu al 20 jaar in Boeskoolstad. Echter is ze al haar hele leven te vinden in Oldenzaal en heeft de stad met de blauw gele kleuren en de mooie Plechelmustoren altijd een aantrekkingskracht op haar gehad. Niet gek dus, dat Oldenzaal uiteindelijk haar thuis is geworden.