navigatie overslaan

Typisch Twents

Recreatiekrant voorjaar/ zomer 2024

  • Leestijd 1 min
  • Gelezen 739 keer
  • Geschreven door Marieke

Het digitale exemplaar met gratis fietsroute, puzzels en een autoroute

De zomer komt eraan. De tijd van genieten en je vrij voelen. Hier in Twente draait het om wat je doet en niet om wat je hebt.

Tijdens een bezoek aan Twente hoef je even niets. Behalve ontmoeten. Je mag de natuur ontmoeten, onze inwoners ontmoeten, de voorzieningen ontmoeten.

Geniet van een ijsje, een heerlijk diner, een verfrissende duik of een mooi museum. Twente is rijk aan mogelijkheden om je te vermaken. Van de glooiende heuvels en uitgestrekte velden tot de knusse dorpskernen en bruisende steden, Twente heeft voor ieder wat wils. Vergeet ook niet de evenementenkalender goed te bekijken, want feestjes organiseren zijn we goed in!

Dus, dompel je onder in ons prachtige Twente. Trek er op uit. Ervaar onze afwisselende regio, waar nog veel te ontdekken valt.

Klik hier om de digitale recreatiekrant te lezen.

Wat vind je van dit artikel?

Geschreven door Marieke

Marieke komt van oorsprong uit Losser, maar woont nu al 20 jaar in Boeskoolstad. Echter is ze al haar hele leven te vinden in Oldenzaal en heeft de stad met de blauw gele kleuren en de mooie Plechelmustoren altijd een aantrekkingskracht op haar gehad. Niet gek dus, dat Oldenzaal uiteindelijk haar thuis is geworden.