Tips

Hier haal je de lekkerste Borrelboxen (to go)!

Geschreven door

Isa

Leestijd 2 minuten 1369 x bekeken

In deze tijd moeten we zelf de slingers ophangen. En wat is er nou leuker dan een middag/avondje borrelen. Bestel je borrelbox bij een lokale ondernemer, zet je favoriete drankje koud en geniet!

Stadshotel Ter Stege

Bij Stadshotel Ter Stege kun je genieten van heerlijke gerechten om af te halen of te laten bezorgen. Daarnaast hebben ze ook twee heerlijke borrelpakketten met onder andere kaas, worst en nootjes.
Bestellen kan op de website van Stadshotel Ter Stege

Tante Annies

Bij Tante Annies kan je genieten van de heerlijkste tapas. Je kunt nu ook thuis genieten van deze tapas met de tapasboxen die Tante Annies heeft samengesteld. Deze boxen zijn gevuld met heerlijke gerechten voor bij de borrel.
Bestel je tapasbox via de website van Tante Annies

Blond

Bij Blond vindt je de heerlijkste lunchgerechten. Daarnaast hebben ze ook specials om af te halen. Wat dacht je van een lekker lunchpakket of een high tea to go?
Bekijk het menu op de website van Blond

Wine & Bite

Bij Wine & Bite geniet je van hun heerlijke sushi of de heerlijke tapas. Ze hebben nu ook boxen waardoor jij thuis kunt genieten van deze heerlijke gerechten. Kies jij voor de sushibox of de tapasbox?
Bestel je box via de website van Wine & Bite

Karels Kitchen

Heerlijk gerechten die met liefde bereid worden vind je bij Karels Kitchen. Ze hebben ook een heerlijke hapjesplank met de lekkerste hapjes voor bij de borrel. Let wel op: bestellingen van de maaltijden moeten 2 dagen van tevoren.
Bestel je hapjesplank of borrelplank via de website van Karels Kitchen

Erve Hulsbeek

Borrelen in combinatie met een wandeling? Haal je picknickmand ‘TO GO’ op bij Erve Hulsbeek. Kies voor een High Tea, een borrelmand of een familielunch. Ze hebben ook een speciale Kermit de Kikker speurtocht voor kinderen.
Bestel je mand via de website van Erve Hulsbeek

Geniet thuis van je borrelbox of neem een kleedje mee en ga picknicken! Wij hebben de leukste picknickplekken in Oldenzaal op een ritje gezet. Bekijk de leukste picknickplekken hier.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  De midwinterhoorn wandeling in Oldenzaal was een groot succes

 2. Nieuws & Tips

  ‘De 1e ronde,....de 1e ronde..... van de Winterwinactie Oldenzaal! Gefeliciteerd prijswinnaars

 3. Nieuws & Tips

  Wie stuur jij dit jaar hét Oldenzaalse kerstkaartje? Een lichtpuntje voor de eenzame oudere

 4. Nieuws & Tips

  Oldenzaal in Kerstsfeer: oergezellige kerstkoopzaterdagen en -zondagen

Tip je vrienden

facebook twitter