Winkelcentrum In den Vijfhoek

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Winkelcentrum In Den Vijfhoek is een modern winkelcentrum met verschillende passages, waar je een ruim aanbod aan winkels vindt.

Winkelcentrum In Den Vijfhoek is een modern winkelcentrum in het kloppende hart van Oldenzaal. Met meerdere overdekte passages, prachtige winkels is het hier heerlijk overdekt winkelen. Het hele jaar door organiseren zij leuke activiteiten. Je kunt parkeren naast winkelcentrum de Vijfhoek op de hiervoor bestemde parkeerplaats.

Vanuit dit winkelcentrum kun je door winkelen in Winkelcentrum de Driehoek of het nostalgische centrum van Oldenzaal, met mooie winkels en gezellige terrassen.

Of bekijk de website winkelcentrumindenvijfhoek.nl/

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 21:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

Niet alle winkels zijn vanaf 09.00 uur geopend. Voor de juiste openingstijden per winkel kijk dan even op de site van de betreffende winkel.


contactinformatie

 

in den Vijfhoek
Oldenzaal

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Lift
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter