Sauna Keizer*****

Sauna Keizer is de meest complete en klantvriendelijkste sauna waar iedereen al meer dan 40 jaar terecht kan voor saunabezoek, wellness en ontspanning.

Sauna Keizer

Avondmazzel is een woord dat steeds meer Oldenzalers en ook Twentenaren associëren met een gezellig bezoekje aan de sauna. Om preciezer te zijn; aan Sauna Keizer in Oldenzaal. Want onder de noemer ‘Avondmazzel’ is het mogelijk om voor een speciaal bedrag een avondje sauna te combineren met een even voortreffelijke als gezonde avondmaaltijd.

Check dit mooie filmpje van Sauna Keizer op youtube. Klik hier.

In de keuken zorgen Agnes Engelbertink en Han Nieuwenhuis iedere week opnieuw voor een verrassend weekmenu. Naast dit opmerkelijke voordeel ten opzichte van andere sauna’s in de regio, is het de ongedwongen gezelligheid die de sfeer bij Sauna Keizer kenmerkt. Er wordt hier denk ik toch wat meer gepraat door de gasten dan elders. Niemand hoeft zich hier alleen te voelen en er ontstaan spontane gesprekken en bij ons kun je wel gezellig bijkletsen met vriend, vriendin of collega. Dat is wel een kenmerkend verschil met elders waar het vaak wat stiller is of moet zijn, maar rust kan ook in de ruime rustruimte’, vertelt Frank Brummelhuis, die Sauna Keizer jaren geleden samen met zijn vrouw Marit overnam van saunapionier Ben Keizer.

Wat Sauna Keizer aan de Eektestraat in Oldenzaal verder anders maakt is dat gasten per uur kunnen betalen en daarom dus voor een snel bezoekje tussendoor geen hoog basistarief hoeven te betalen. Vertelt Frank Brummelhuis, die deze voordelige prijzen onder meer kan hanteren omdat zij, naast de twaalf medewerkers, veel van de werkzaamheden gewoon zelf blijven doen. Nog altijd krijgt Frank Brummelhuis reacties van gasten die zich positief verbazen over de omvang van het saunacomplex. Sauna Keizer zit op een bedrijventerrein, maar ze beschikken over veel meer ruimte dan op het eerste oog lijkt. Waar bijvoorbeeld vind je een sauna met een binnen- én een buitenzwembad met ligweide. Verspreid over het complex kunnen de saunagasten gebruik maken van drie Finse sauna’s, een grote infrarood-sauna, een stoomcabine en een nieuwe whirlpool. Vijfmaal daags wordt er een Aufguss verzorgd.

‘Inderdaad; alles is er!’, benadrukt Frank Brummelhuis. Naast dit sauna-aanbod kunnen de gasten gebruik maken van meerdere geschoolde en ervaren masseurs en masseuses, evenals een schoonheidsspecialiste. Bovendien is het mogelijk om op afspraak een professionele permanente ontharingskuur te ondergaan volgens de IPL-methode. Iedere dinsdag houdt Sauna Keizer exclusief vrij voor de dames, die de hele dag en de avond de sauna voor zichzelf hebben. Het valt Frank Brummelhuis op dat het aantal jongeren dat kiest voor een paar uur ontspanning in de sauna gelukkig ook steeds meer toeneemt. ‘Dat is overwegend ’s avonds, want overdag zullen de meesten gewoon hun werk hebben. Overdag zie je dat het publiek over het algemeen wat ouder is.’

Aangezien de sauna beschikt over uitstekende zwemfaciliteiten biedt de professionele zwemschool ‘Zin in Zwemmen’ hier op enkele ochtenden het babyzwemmen aan. Op de zaterdagmorgen zijn kinderen welkom om volwaardige lessen voor het zwemdiploma A + B te volgen.

Of bekijk de website www.sauna-keizer.nl/

Openingstijden

maandag 11:00 - 22:30
dinsdag 11:00 - 22:30
woensdag 15:00 - 22:30
donderdag 11:00 - 22:30
vrijdag 17:00 - 22:30
zaterdag 12:00 - 22:30
zondag 11:30 - 20:00

Van juni t/m september zijn zij de hele week open vanaf 11.00 uur tot 23.00 uur.


contactinformatie

 

Eektestraat 36
7575 AP Oldenzaal

0541-519152

Tip je vrienden

facebook twitter