Seiger Slapen

De fijnste Morgana-bedden Zo slapen ze graag. Maar het is prettig als er in je slaapkamer meer kan dan rusten alleen. Nog even tv kijken, de dag doornemen, een boek lezen. Een slaapkamer moet passen als een maatpak en dat geldt al helemaal voor een bed.

Echte slaapkoppen. Het zijn echte slaapkoppen bij Seiger Slapen. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van slapen mag je dat gerust zeggen. Sterker nog, ze zijn er nog trots op ook. Bij Seiger werken slaapspecialisten die je echt verder kunnen helpen.

Doe de slaaptest Iedereen heeft een unieke lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust zou dus ook iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben. Als enige in Nederland werkt Seiger Slapen in combinatie met Morgana met de door Ergosleep ontwikkelde Digitale Nachtrust Analyse. Daarmee kan binnen 8 minuten jouw unieke SLAAP-DNA® vastgesteld worden. Voel nu zelf wat een bed op maat betekent! Het oog wil ook wat Goed slapen is één ding, maar een mooie slaapkamer is net zo belangrijk, dat weten ze bij Morgana als geen ander. Doe inspiratie op in de ruim 50 slaapkamers en boxspring opstellingen. Je vindt er bedden, kasten, nachttafeltjes, lampen, beddengoed, raam- en muurbekleding en de mooiste accessoires!

Of bekijk de website www.oldenzaal.morgana.nl

Openingstijden

maandag 13:00 - 17:00
dinsdag 10:00 - 17:30
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 21:00
vrijdag 10:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:30
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Drempelvrij
  • Invalidenparkeerplaats
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter