Knus lifestyle

Bij KNUS Lifestyle zijn ze meer dan alleen een online conceptstore. Voor ons staat de klant altijd op plek één en daar doen ze dan natuurlijk ook alles aan. Naast dat alle (web)bestellingen met de grootste mogelijke zorg worden ingepakt, kun je bij Knus Lifestyle ook terecht voor vragen of adviezen over je interieur. Dus vraag jij je af of die ene gouden kandelaar wel staat bij een lange kaarsenhouder, schroom dan niet om hen gewoon een berichtje te sturen.

De populaire woonspullen van Kehly de Vries-Roetenberg uit Oldenzaal zijn straks niet alleen online, maar ook in haar winkel in Oldenzaal te koop.

Kaarsen, wonen, plaids, ornamenten, koken en nog veel meer. Dé woonwinkel voor jong en oud. Geef je interieur een persoonlijke touch.Voor als je op zoek bent naar een echte eye-catcher in je huis dan ben je bij Knus Lifestyle aan het juiste adres. Bijvoorbeeld met een klein gouden ornament of een dieren kunststuk. Erg populair tegenwoordig zijn de amberblokjes. Dé geurblokjes om een heerlijke geur aan iedere ruimte te geven. ↵

Of bekijk de website knuslifestyle.nl/

contactinformatie

 

Deurningerstraat 4
7571 BC Oldenzaal

0620883533

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Drempelvrij
Wifi
  • Betaalde Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter