Bloemsierkunst Marion

De bloemenwinkel is maar liefst 250 m2 groot. In 2021 is de winkel geheel verbouwd en het nieuwe interieur kenmerkt zich door de kleur zwart en is strak en stijlvol. Daardoor zijn de bloemen en planten nu echte blikvangers.

De bloemenwinkel is sinds 1998 vernoemd naar de eigenaresse Marion. Bloemsierkunst is aangesloten bij Fleurop.

De oude plafonds zijn weggehaald en daardoor zie je de originele staalconstructie. Bovendien is dankzij de huidige plafondhoogte van 4,5 meter het mogelijk om veel meer laten zien: grote palmen, hoge zijdeplanten. Daardoor hebben ze de keuze gemaakt om divers en luxe in te kopen, zoals grote, hoge planten en woonaccessoires, die meer passend zijn bij de uitstraling die de winkel heeft gekregen.

Trend
Naast het runnen van de bloemenzaak vol bloemen, planten en woonaccessoires is Marion ook specialist in rouw- en trouwbloemen. Voor bruiloften zijn veldboeketten echt dé trend. Ook de interieurboeketten zitten boordevol bloemen en bevatten weinig groen, zijn losjes geschikt en hebben daarmee een weelderige uitstraling. En droogbloemen zijn ook helemaal terug van weggeweest!”

Duurzame bloemist
Duurzaamheid vindt Bloemsierkunst belangrijk en daarom wordt er dagelijks gewerkt met natuurproducten. Tijdens de verbouwing is er energiezuinige verlichting aangebracht en milieuvriendelijke verf gebruikt. De winkel draait op groene stroom, de volgende stap is het plaatsen van zonnepanelen. En natuurlijk kopen ze duurzaam geteelde bloemen in!↵

Of bekijk de website www.bloemsierkunstmarion.nl

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten

Koopzondagen geopend van 12:00 - 17:00.


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Handmatige entreedeur
  • Invalidenparkeerplaats
  • Rolstoeltoegankelijk
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter