Grange Showroom

Grange, een merk van internationale allure! Grange is een Frans meubelmerk dat in 1904 werd opgericht door Joseph Grange. Hij begon zijn meubelmakerij in een klein dorp in de heuvels bij Lyon.

Nog steeds worden daar de meubelen gemaakt met oog voor traditie, kwaliteit en vakmanschap. Een echt eigen karakter kenmerkt de meubelen van Grange. De ontwerpen zijn geïnspireerd door de rijke Franse meubelhistorie en spelen tegelijkertijd in op de internationale trends. Het resultaat is oogstrelend. Een klassieke bank wordt met een felle kleur opeens een eyecatcher van jewelste, en hun commodes en kasten staan garant voor een tweede blik. Stijlvol anders, zo zou je ze kunnen omschrijven. Alleen de catalogus al.

Smellink Interiors in Oldenzaal is de Grange Flagshipstore van Nederland! Kom langs in de Grange showroom of bekijk alvast onze website! www.grangeshowroom.nl

Maak van jouw huis je thuis!
Wat maakt een huis tot een thuis? Het is een combinatie van persoonlijke smaak, favoriete stijlen en een inrichting die alle ruimte laat om de dingen te doen die je graag doet. Een huis dat een thuis is draagt de stempel van haar bewoners. Het is de plek om te genieten en ontspannen, een veilige haven. Smellink Interiors is hét woonwarenhuis dat jouw woonwensen laat uitkomen. Gedreven stylisten met smaak en vakkennis reizen door Europa om inspiratie op te doen voor nieuwe collecties en originele woondecoraties. In nauw teamverband ontstaan zo gaandeweg karakteristieke ontwerpen, die het predicaat “exclusief voor Smellink Interiors” meer dan waar maken. Creëer je eigen stijl, u bedenkt het en wij van Smellink Interiors helpen u en maken het! Het bijzondere aan Smellink Interiors is dat veel meubelstukken naar wens samengesteld kunnen worden. Dus of het nou gaat om een compleet nieuwe inrichting, een nieuwe bank, of leuke woondecoraties: je vindt wat je zoekt. Kwaliteit tot in de puntjes. Al hun collecties zijn op duurzame en verantwoorde wijze geproduceerd. Daarnaast stellen ze hoge kwaliteitseisen aan arbeidsomstandigheden en uitgebreide kwaliteitstesten zijn standaard ingebouwd. Een fijne zekerheid, want je wil toch zeker lang kunnen genieten van al het woonmoois van Smellink Interiors. Wil je verrast worden?

Bezoek eens de showroom van GRANGE, aan de Ainsworthstraat 31 in Oldenzaal, 2500m2

Of bekijk de website www.smellinkinteriors.com/grange-showroom-smellink-interiors/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Er is een trap aanwezig
  • Invalidenparkeerplaats
  • Lift
  • Rolstoel beschikbaar
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter