Smellink Wonen+ Design

De mooiste merken in Twente, verrassend voordelig! Elk jaar bezoeken ze de internationale meubelbeurzen in Keulen en Milaan.

Daar kiezen ze voor de fraaiste en meest actuele collectie en ze zeggen dan ook met gepaste trots… de mooiste merken in Twente vind je bij Smellink Wonen + Design.

De grootste collectie designmeubelen en verlichting. Zij zijn een complete designwinkel met een grote collectie meubelen, verlichting, vloerkleden, woonaccessoires en bulthaup keukens, allemaal van bekende merken en ontwerpers. In de showroom vind je naast jong en betaalbaar design van o.a. Topform, Design on Stock, Fatboy, Harvink en Hay ook de collecties van de bekende meubelmerken als Leolux, Arco, Pastoe, Gelderland, Hülsta en Montis. Internationaal topdesign komt van De Sede, Minotti en Vitra. Voor verlichting kiezen ze voor onder andere Artemide, Foscarini, Flos en Diesel. Historie Smellink is al ruim 85 jaar een vertrouwde naam in Twente op het gebied van wonen. Een grote historie dus, als mooi contrast met de jonge design-collectie in de winkel. Het moge duidelijk zijn, ze hebben ruime vakkennis die garant staat voor vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit. Interieuradvies Het team bestaat onder andere uit lifestyle adviseurs en ervaren interieurspecialisten, allemaal met een gedegen vakopleiding. Je mag dan ook rekenen op persoonlijk woonadvies. Dat kan in de showroom, maar ook bij je thuis. Een eindeloze collectie en de modernste presentatietechnieken zorgen samen voor een interieurplan dat helemaal is afgestemd op jou en jouw woonsituatie. En natuurlijk maken zij niet alleen het interieurplan voor jou, zij voeren het ook nog eens vlekkeloos uit.

De nieuwste collectie is te vinden bij Smellink Wonen + Design. Hun adviseurs kunnen je alles vertellen over de inrichting van jouw woning en helpen graag bij het kiezen van de meest perfecte meubelen, stoffen, kleuren en materialen. Wil je het écht voor je zien? Met een speciaal 3D-programma geven de adviseurs van Smellink Wonen + Design vooraf een nauwkeurig beeld van de nieuwe meubels in jouw eigen huis. Living should be easy, en Smellink Wonen + Design helpt je deze wens zo eenvoudig mogelijk te realiseren.

Of bekijk de website www.smellink-wonen.nl/

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 21:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

Tijdens de koopzondagen op zondag geopend


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Er is een trap aanwezig
  • Invalidenparkeerplaats
  • Invalidentoilet
  • Rolstoel beschikbaar
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter