VT wonen

Ontdek op Woonboulevard Oldenzaal de nieuwe collectie van vtwonen waarmee je je huis nog mooier kunt maken. Met de basisstukken en mooimakers voor je interieur, in de typische vtwonen stijl, geef je je woning die kenmerkende twist welke bekend is van TV en het trendy woonmagazine.

Is het tijd voor wat anders op de muur? Of kan jouw woonkamer wel een update gebruiken? Met de woonaccessoires uit vtwonen winkel op Woonboulevard Oldenzaal geef je je interieur direct een boost. Kies jouw vtwonen favoriet: van vazen tot serviezen, van kussens tot plaid kleden, van cijfers tot letters en tot de mooiste dienbladen en schalen.

Het perfecte cadeau

Een woonaccessoire uit de vtwonen collectie is niet alleen leuk om te kopen maar ook om te krijgen. Dus ben je op zoek naar een cadeau voor een vriend of vriendin dan is de vtwonen collectie zeker een aanrader. Verras hem of haar met bijvoorbeeld een vtwonen fotolijst met daarin die leuke foto van jullie samen. Een persoonlijk en stijlvol cadeau. Of kies een aantal cijfers en letters, bijvoorbeeld de naam van een pasgeboren baby. Het perfecte kraamcadeau. Is de vtwonen-liefhebber net verhuisd? Geef dan vtwonen kussens cadeau. Een instant sfeermaker en goed voor een fijne sfeer in de nieuwe woning.

Of bekijk de website www.woonboulevardoldenzaal.nl/winkels/vt-wonen/

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:30
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter