Hesselink Mode

Ze zijn écht trots op hun team, de winkels en de prettige sfeer die er heerst. Daar doen ze het allemaal voor. Mode (damesmode en herenmode) is hun passie en een vertaalslag van een manier van leven. Dat delen ze graag met je.

Oma Hesselink trok in 1959 de stoute schoenen aan en maakte haar droom waar. Samen met haar schoonzus begon ze ‘Dames Hesselink’. De serre van het huis werd gesloopt, een winkel werd aangebouwd. Klanten in Oldenzaal kennen ongetwijfeld de verhalen over hun trouwe Dafje waarmee ze richting de Amsterdamse grachten togen, voor een dagje inkoop. Met hun inzet en enthousiasme hebben oma en oud-tante Stien de basis gelegd voor het mooie familiebedrijf; hun ouders Henk en Netty bouwden het verder uit. Zij verbouwden en verhuisden de winkel meermalen en durfden het bovendien aan om flink uit te breiden.

Als derde generatie zijn ze vanzelfsprekend zuinig op de erfenis, maar ze blikken niet al te veel terug. Nieuwe plannen, mooie dromen: dát houdt hen bezig. Want dag in, dag uit zijn ze vol passie bezig met mode. En doen ze er alles aan om het je naar de zin te maken in hun winkels. Ze creëren graag een gastvrije modewereld waar je in de watten wordt gelegd. Met nu eens een leuke attentie, dan een mooi event en altijd: de mooiste mode van nieuwe en verrassende merken.

Hun winkels in Oldenzaal, Borne en Haaksbergen hebben elk een eigen, trouwe klantenkring. Veelal uit de regio, maar ook van ver. Er zijn mensen die vanuit het zuiden en westen hierheen komen. Omdat ook zij hebben ontdekt dat je bij Hesselink altijd slaagt. ‘Topmerken in één oogopslag’ was altijd het credo van zijn pa en dat gaat nog steeds op. Ze kennen veel van hun klanten persoonlijk en medewerkers hebben zelfs hun ‘eigen’ klanten. Fijn dat er zo’n klik ontstaat, want het is heerlijk als ze een klant tevreden de deur uit zien gaan. Goed advies staat altijd voorop, of het nu om een compleet kostuum inclusief shirt en das gaat of een leuk zomerjurkje.

Of bekijk de website www.hesselinkmode.nl/

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Drempelvrij
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Er is een trap aanwezig
  • Lift
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter