Brookhuis Groep personenvervoer (hoofdvestiging)

Brookhuis Personenvervoer verzorgt diverse vervoersvormen. Deze vervoersvormen kunnen sterk van elkaar verschillen. Denk hierbij aan contractvervoer, zoals voor scholen of andere instellingen, of aan vraagafhankelijk vervoer.

Brookhuis Personenvervoer verzorgt diverse vervoersvormen. Deze vervoersvormen kunnen sterk van elkaar verschillen. Denk hierbij aan contractvervoer, zoals voor scholen of andere instellingen, of aan vraagafhankelijk vervoer, zoals bijvoorbeeld de straattaxi. Zij verzorgen voor jou alle mogelijke vormen van personenvervoer over de weg, waarbij de klant altijd centraal staat.

Naast de divisie vervoer die bestaat uit een taxibedrijf, touringcarbedrijf en een pakketservicebedrijf, bestaat de Brookhuis Groep uit de divisie Opleidingen waaronder de Verkeersschool.

Gestart in 1963 door de grondlegger Dhr. G.A. Brookhuis als eenmanszaak, is het bedrijf in meer dan 45 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend mobiliteitsbedrijf in de gehele regio Twente, met vestigingen in Oldenzaal, Enschede, Hengelo, Almelo en Goor. Meer dan 450 gekwalificeerde medewerkers, innovatief management, en een up-to-date wagenpark met meer dan 300 voertuigen zijn de peilers van dit succes.

De Brookhuis Groep is een bedrijf waar mobiliteit wordt weggezet in de breedste zin des woords. Zij willen mobiliteitstoepassingen inzetten met vakmanschap op een plezierige, flexibele en innovatieve manier, opdat zij voor hun zeer diverse opdrachtgevers de enige en juiste partner zijn.

Zij bieden: Diverse opleidingen voor de categorieen AM, A, B, BE en P; Verhuur van kleine en grote bussen, touringcars zowel met als zonder chauffeur; Vervoersoplossingen voor zowel individueel als groepsvervoer; Contractvervoer zoals regiotaxi, leerlingvervoer, valys.

Of bekijk de website www.brookhuisgroep.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter