Thijsoft - Bitworld

Thijsoft helpt organisaties beter te presteren. Dat doen ze door goed te begrijpen wat organisaties echt nastreven.

Door het slimmer toepassen van informatie- en communicatietechnologie. En door de continuïteit hiervan te waarborgen. Zij ontzorgen je van alle geautomatiseerde processen.

Thij-Soft werkt nauw samen met marktleiders op gebied van hard- en software. Door de partnerships zijn zij altijd goed geïnformeerd welke mogelijkheden er hedendaags mogelijk zijn, hiervoor worden hun medewerkers uiteraard bijgeschoold. Zodat ze je kunnen ondersteunen op de manier die het beste bij jouw situatie past.

Ze hebben een "frisse" kijk op zaken … Het gaat goed, maar het kan altijd beter. Met die bril kijken ze naar jouw organisatie. Tijdrovende of kostenverhogende procedures filteren ze eruit en waar zinvol 'lassen' ze zaken aan elkaar. Om de informatie en applicaties in jouw organisatie door de juiste mensen te laten delen. Onder het optimaliseren van de communicatie verstaan ze bijvoorbeeld ook het zodanig organiseren van e-mail en faxverkeer, dat berichten niet alleen aankomen, maar ook gelezen worden. Natuurlijk moet automatisering je in elk geval helpen jouw producten of diensten goed en op tijd te leveren. Als je daarmee volstaat, laat je echter een belangrijke kans liggen. Wie de nieuwe mogelijkheden op een goede manier inschakelt, kan bijvoorbeeld sneller reageren of op een andere wijze zijn service verbeteren. Dat kan nèt het verschil maken tussen jouw organisatie en die van jouw collega's. En dat is precies waar het vandaag de dag om draait.

Of bekijk de website www.thijsoft.nl/

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter