Agenda

Hulsbeek wandeling

Aanvang
Locatie
Noabershoes

De ronde start bij het plein van winkelcentrum De Thij elke woensdagmorgen om 9.00 uur precies. De route gaat door de mooie natuur van het Hulsbeek en is circa 9 kilometer of circa 6 kilometer.

Bloemschikken Pasen

Workshop boerderij Kampboer, Saasveld

Aanvang
Locatie
Workshop-Boerderij Kampboer, Saasveld

Onze creatieve Workshop-Boerderij is zeer geschikt voor het organiseren van vrijgezellenfeesten, teambuilding, uitje met de familie, vriendinnen, buurvrouwen enz enz….maar alleen een ruimte huren kan ook. Er zijn vele mogelijkheden!

Workshops voor tablets en pc/laptop

Leer omgaan met iCloud

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

Leer omgaan met iCloud om foto’s, mail en documenten op je iPad veilig op internet op te slaan. De workshop wordt gegeven op woensdag 12 april;

Tentoonstelling 'Cold Cases'

Resultaten opgravingen Plechelmusplein in tentoonstelling Palthe Huis

Aanvang
Locatie
Museum Het Palthe-Huis, Oldenzaal

In de tentoonstelling worden de belangrijkste resultaten van het onderzoek naar de opgraving van het Plechelmusplein toegelicht.

Structuur en transparantie.

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Stadstheater De Bond presenteert een gezamenlijke expositie van Gerard Brok uit Hengelo en Gerard Leferink uit Haaksbergen.

Pasen op De Höfte

Aanvang
Locatie
Kinderboerderij de Höfte, Oldenzaal

Op woensdagmiddag 12 april van 14.00 tot 16.30 uur viert De Höfte Pasen. Voor kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten. De paashaas verstopt eieren, die de kinderen vervolgens mogen zoeken.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Sport- en beweeg inloop

Aanvang
Locatie
Sporthal Twents Carmel College, Oldenzaal

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en vind je het leuk om aan sport te doen? Kom dan op woensdagmiddag naar de sporthal van het TCC Praktijkonderwijs!

ZwemFun

voor kinderen op de basisschool

Aanvang
Locatie
Zwem Center Vondersweijde, Oldenzaal

Op woensdagmiddag 29 maart, 5, 12 en 19 april kun je voor 1 euro lekker zwemmen bij Sportcentrum Vondersweijde!

Bloemschikken Pasen

Workshop-Boerderij Kampboer

Aanvang
Locatie
Workshop-Boerderij Kampboer, Saasveld

Op Workshop-Boerderij Kampboer worden in de voormalige “kraamkamers” van de sfeervol verbouwde varkensstal creatieve cursussen en creatieve workshops gegeven. Onze locatie ligt in de mooie provincie Overijssel, het groene Twente centraal tussen stedendriehoek Almelo-Enschede-Hengelo.