Cafés en bars

 1. Lunch, Diner, Café De Tijd

  Lunch, Diner, Café De Tijd

  Adres
  De Driehoek 52, 7571 ET Oldenzaal

  Lunch – Diner – Café de Tijd is een sfeervol lunch-diner-café in hartje Oldenzaal. Bij binnenkomst voel je direct de authentieke Franse sfeer.

 2. Frenzz

  Frenzz

  Adres
  Groote Markt 17, 7571 EC Oldenzaal

  Een lekkere daghap in het gezellige café, onder het genot van een drankje. Frenzz biedt een gevarieerde kaart heerlijke gerechten en lekkere dranken.

 3. Anno Nu

  Anno Nu

  Adres
  Langestraat 4, 7571 AK Oldenzaal

  Anno Nu is een ontmoetingsplek met een gemoedelijke, gastvrije sfeer. In het gezellig ingerichte café kun je genieten van ruim twintig speciaalbieren van de tap of op fles.

 4. Café De Boom

  Adres
  Bentheimerstraat 43, 7573 CW Oldenzaal

  Café de boom is een prachtig bruin café waar je elke dag van harte welkom bent. Je hebt beschikking over een biljarttafel en uitzicht over de prachtige brandvijver.

 5. Café de Thij

  Café de Thij

  Adres
  Johanna van Burenlaan 206, 7576 AW Oldenzaal

  Bij café de Thij kun je 6 dagen per week terecht voor een biertje, wat fris of wat sterkers. Er is hier ook de gelegenheid om te darten.

 6. Café restaurant Kothman

  Café restaurant Kothman

  Adres
  Enschedesetraat 127, 7574 AB Oldenzaal

  Kothman: centraal, mooi en sfeervol. Waar in Twente vind je een locatie als bij Kothman, zeker na de laatste verbouwing!

 7. Vindom Winebar & Great Food

  Vindom Winebar & Great Food

  Adres
  Sint Plechelmusplein 14, 7571 EG Oldenzaal

  Voor alles tijd en plaats. Een glas wijn schenken kan iedereen. Maar een glas wijn schenken dat past bij het moment, bij de sfeer maar vooral bij jou, dat is pas kunst.