Zwiep Trek MTB Cup

De MTB Het Twentse Ros organiseert op het recreatiepark het Hulsbeek de spectaculaire Zwiep Scott Cup.

LANDELIJKE JEUGD COMPETITIE

Op zaterdagochtend, vanaf 10:00 uur, starten de wedstrijden voor diverse leeftijdscategorieën behorende bij de KNWU wedstrijden van de Landelijke Jeugd Competitie. Jongens en meiden in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar strijden tegen elkaar op een uitdagend parcours waarbij de renners een aantal rondes verrijden en dus meerdere keren langskomen.

3NATIONS CUP Op zaterdagmiddagmiddag starten om 17:15 de Masters en Amateurs voor de wedstrijden in het kader van de 3Nations Cup. Vanaf zondagochtend om 9:30 uur komen de (inter)nationale toppers in de niewelingen categorie (U17) aan de start. In totaal komen zo’n 450 renners aan de start uit o.a. Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Spanje. Met deze wedstrijden kunnen de renners UCI punten verdienen waardoor voor de XLC 3 Nations Cup series, een competitie van 9 wedstrijden in Nederland, Duitsland en België.

Het spectaculaire parcours op het Hulsbeek maakt mountainbiken tot een geweldige kijksport. De toegang is gratis dus kom kijken en genieten, locatie recreatiepark het Hulsbeek / Outdoor Challenge Park, parkeerlocatie P4.

Voor meer informatie klik dan hier.

Wanneer

  • -
  • -

Locatie

Recreatiepark Het Hulsbeek

Adres
Oude Almeloseweg 11, 7576 PE Oldenzaal
Telefoon
0541 51 32 31
E-mail
Website
www.hethulsbeek.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter