Opening Dementheek in Oldenzaal

Op woensdag 18 januari wordt de Dementheek Oldenzaal officieel geopend. De Dementheek is een plek in de bibliotheek waar je terecht kunt voor spellen en materialen die geschikt zijn voor mensen met geheugenproblemen of dementie. Daarnaast is er ook een speciale collectie boeken. Officiële ingebruikname

Woensdag 18 januari a.s. zal wethouder Murat Yildirim de Dementheek officieel openen. Daarna is er een voordracht van Aafke Kelly, schrijfster van het boek ‘Ik mag van de dokter alleen lauw water drinken’, over haar eigen ervaringen met de zorg voor haar moeder met dementie. Ook kunnen de boeken, spellen en materialen bekeken worden. Uiteraard is er voor iedere aanwezige een hapje en een drankje. De opening begint om 15.30 uur tot 17.00 uur bij de bibliotheek, In den Vijfhoek 75 in Oldenzaal. Aanmelden kan via info@impuls-oldenzaal.nl of bij de bibliotheek.

Opening
Opening

Wat vind ik in de Dementheek?

In de Dementheek zijn boeken te vinden over verschillende thema’s rondom dementie. Denk aan boeken over geheugenproblemen en over specifieke zorg voor mensen met dementie. Daarnaast zijn er geheugen- en activiteitenspellen te leen en (foto)boeken over vroeger. Deze boeken kunnen helpen om mensen met dementie herinneringen op te laten halen.

Openingstijden

De Dementheek is open tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Je kunt de materialen lenen met je bibliotheekpas. Belangstelling maar geen bibliotheekpas? Neem dan contact op met Impuls op werkdagen tussen 08.30-13.00 uur via telefoonnummer 0541 571414 of mail naar info@impuls-oldenzaal.nl.

Wanneer

Locatie

Bibliotheek Oldenzaal

Adres
In den Vijfhoek 75, 7571 DV Oldenzaal
Telefoon
0541-512516
E-mail
Website
www.bibliotheektwente.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter