Cursus Natuur Fotografie

Bij Hotel 't Kruisselt in De Lutte bestaat de mogelijkheid voor het volgen van een cursus natuur fotografie. Dinsdag 21 september, zaterdag 25 september, dinsdag 5 oktober en zaterdag 9 oktober. Van 10.00 uur tot 14.00 uur, incl. een lekkere lunch !

De beginnerscursus fotografie is een brede basis die geschikt is voor iedereen die meer uit zijn camera wil halen en daarnaast meer wil weten over (natuur)fotografie onderwerpen.

Omdat je fotografie kan leren, wordt op een interactieve manier en met een kleine groep (maximaal 4 deelnemers ) kennis gemaakt met verschillende soorten natuurfotografie die we al wandelend door de natuur en gebruikmakend van de mogelijkheden van uw camera voor scherpstelling en belichting zullen proberen (ongeveer 2 uur wandelen/fotograferen).

Daarnaast leert u uw camera goed kennen. Na de cursus kun je zelf overweg met o.a. de ISO-waarde, sluitertijd en diafragma. Na de wandeling genieten we van een lunch bij 't Kruisselt, waarna we op de laptop de resultaten bekijken en evalueren (ongeveer 1,5 uur).

Iedereen heeft een andere camera, daarom gaan we in de les oefenen met het instellen van de camera. Zo hoef je thuis niet te zoeken in de lastige handleiding. Neem dus wel je eigen camera mee op deze dag.

Om je zo goed mogelijk te kunnen uitleggen welke opties je camera heeft mag je bij aanmelding doorgeven welk merk en type camera je gebruikt, dan kan ik mij goed voorbereiden!

Reserveer op tijd, vol=vol, via info@kruisselt.nl of bel 0541 551 567

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 29,50 Entreeprijs

Locatie

Hotel 't Kruisselt

Adres
Kruisseltlaan 3, 7587NM De Lutte
Telefoon
0541551567
E-mail
Website
www.kruisselt.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter