Zuivelhoeve

De Zuivelhoeve winkel van Rick Arts ligt middenin het gezellige centrum van Oldenzaal. Rick nam in 2003 zijn intrek in het prachtige pandje, een kleine winkel met een ruim assortiment van overheerlijke kazen en noten.

Afhaal- en bezorgservice

Bestel via de onderstaande link en de bestelling staat voor je klaar in de winkel. Bezorglijst

Zuivelhoeve

Inmiddels draagt de winkel het certificaat: Beste Nederlandse Foodspecialiteiten winkels 2012. “En daar zijn ze apetrots op!” aldus Rick Arts, die zijn klanten iedere keer weer verrast.

Ze praten graag met de klanten en gaan steeds weer op zoek naar de producten die de klant wil. Zoals bijvoorbeeld de kaas die wordt gerijpt in de bunkers van Vliegveld Twente, onmeunig lekker en zeer bijzonder! Naast een gezellige kaasboer zijn ze ook creatief in hun manier van werken. Zo hebben ze bijvoorbeeld een één-meter-kaasplank ontwikkeld. Je zoekt zelf een aantal lekkere kazen uit naar eigen smaak en budget en zij maken er een mooie belegde plank van, die je alleen nog maar op tafel hoeft te zetten. Presentatieklaar, met toastjes en prikkertjes. Zo dragen zij een steentje bij aan jouw feestje. Ook gerenommeerde restaurants uit de omgeving, zoals de Holtweijde, Bloemenbeek en de Raadskelder, komen bij hen voor advies en levering van de mooiste kazen voor hun kaasplank. Wil je ook hun advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Of bekijk de website winkels.zuivelhoeve.nl

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag gesloten

Koopzondagen geopend van 12:00 - 17:00.


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Lichte helling
  • Rolstoeltoegankelijk
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Bezorgen

Tip je vrienden

facebook twitter