GildeHof

In de cadeauwinkel de GildeHof worden ambachtelijke artikelen verkocht die gemaakt worden door mensen met een verstandelijke beperking die werken op de ateliers waarover de organisatie beschikt.

De activiteiten afdelingen en ateliers van de locatie de LosserHof is onderdeel van De Twentse Zorgcentra waar zorg en ondersteuning wordt geboden aan mensen met een verstandelijke beperking. Ze wonen en werken in een veilige omgeving waarbij individuele doelen worden nagestreefd. Ook externe deelnemers vinden hier een zinvolle dagbesteding. De activiteiten afdelingen en ateliers van de LosserHof geven inzicht in de ambachtelijke wijze waarop de deelnemers prachtige producten maken.

De locatie beschikt over een Kaarsenmakerij, Papierschepperij en Wijnmakerij. Het Keramisch Atelier, het Teken en Schilder Atelier, en het Textiel Atelier.

In de Kaarsenmakerij wordt op handmatige wijze gewerkt, wat resulteert in een eerlijk en ambachtelijk product. Door het gebruik van diverse technieken is er een groot assortiment kaarsen.

In de Papierschepperij worden producten vervaardigd van handgeschept of gerecycled papier, zoals wenskaarten, slingers, inpakpapier en figuren van papier-mach├ę.

De Wijnmakerij beschikt over een eigen wijngaard op het terrein van de LosserHof. Er worden kisten met fruit, vruchten en bloemen verwerkt tot vruchten wijn en jam waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van fruit van eigen bodem.

Of bekijk de website www.gildehoflosserhof.nl

Openingstijden

maandag 13:30 - 16:00
dinsdag 13:30 - 16:00
woensdag 13:30 - 16:00
donderdag 13:30 - 16:00
vrijdag 13:30 - 16:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

De Gildehof is gesloten op: Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, Koningsdag en 1e en 2e Kerstdag.


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter