Avatarz

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Dacht je dat de Nederlandse bossen saai zijn? Kom dan eens naar AvaTarZ bij Oldenzaal en Het Hulsbeek. Het grootse klimpark van Nederland! In dit ecologische klimbos beleef je een geweldig avontuur.

Klim door de bomen en waan je een echte Tarzan of Jane! AvaTarZ is als beste klimpark getest door de ANWB.

Na een actieve inspanning in onze prachtige natuur is het heerlijk vertoeven op het terras van AvaTarZ. Een fair trade koffie met een heerlijk stuk appelgebak maakt het einde van je avontuur compleet.

Naast koffie, thee en frisdranken hebben we een uiteraard een kleine menukaart, met keuzes uit onder andere een panini, luxebroodje ham/ kaas/ gezond, broodje hamburger enz. Verder zijn er candybars voor de stevige trek en verpakt ijs.

Voor grotere groepen (bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten), zijn er mogelijkheden voor zowel barbecues of een Hollands buffet. Uitgangspunt hierbij is kwaliteit, maar ook actief en ‘zelf doen’.

Op zoek naar een uitje waarbij iedereen mee kan doen? Dan is Expeditie AvaTarZ echt iets voor jullie! Doordat er zowel fysieke als denk spellen in verwerkt zitten is dit voor iedereen een leuke uitdaging!

Of bekijk de website www.avatarz.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12:30 - 18:00
donderdag gesloten
vrijdag 12:30 - 18:00
zaterdag 11:00 - 18:00
zondag 11:00 - 18:00

In de meivakantie tevens op de dinsdag en donderdag van 12.30 tot 18.00 uur.

Overige dagen alleen geopend op reservering voor grote groepen via info@avatarz.nl


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter