TuinTotaal Oldenzaal

Altijd verse snijbloemen voor een leuk boeket of een nieuwe kamerplant? Bij TuinTotaal is er van alles leuks te shoppen. Check ook eens de sfeer & Cadeau-afdeling.

Kamerplanten

Mooie kamerplanten zijn onmisbaar in elk interieur. Een orchidee, palm, vetplant of een hangplant?

Tuinplanten

In iedere tuin, groot of klein, is er wel een plek te vinden voor mooie, bloeiende tuinplanten. De kleur of geur geeft dat kleine beetje extra aan je tuin, balkon of terras. Zoek je iets moois om een border of bloembak mee te vullen? Bij Tuin Totaal helpen ze graag bij de zoektocht naar de ideale boom, struik, klimplant, perkplant of bodembedekker ↵

Snijbloemen

Een kleurrijk boeket geeft sfeer aan uw kamer, keuken of werkplek en de heerlijke geur van verse bloemen maakt mensen vrolijk.

Zijdebloemen

Langer genieten van een mooi boeket? Kies dan voor zijdebloemen. Sfeervol en bijna niet van echt te onderscheiden. Ideaal voor op de werkplek, in het vakantiehuis of voor thuis.

Sfeer & Cadeau

Op de sfeer & cadeau afdeling kun je voor iedere gelegenheid een leuk item vinden. Wat dacht je van een mooie mand, lantaarn, kussens, kaarsen, tekstborden of sfeervolle wanddecoratie?

Potterie

Ben je op zoek naar een leuke bloempot voor binnen of buiten? Neem dan een kijkje op de potterie afdeling. Met de frisse kleuren en unieke modellen van keramische, stenen en kunststof potten.

Tuingereedschap
Schaf goed tuingereedschap voor het onderhoud van de tuin, daar zul je jaren plezier van beleven. Tuintotaal heeft een ruim assortiment: grasmaaier, heggenschaar, snoeischaar, tuinmes, bladhark, trimmer, plantenschep, kruiwagen of complete sproeiinstallatie?

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

 

Grondmanstraat 10
7572 PB Oldenzaal

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Drempelvrij
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter