Ondernemer in de spotlight

Chasing Ink Tattoo & Piercing.

Geschreven door

Marieke

Leestijd 2 minuten 770 x bekeken

De Grootestraat heeft er sinds eind juni een nieuwe aanwinst bij: Chasing Ink Tattoo & Piercing.

De 31-jarige Maudy Krupers noemt zichzelf de ‘one man army’ en verzorgt tatoeages in diverse stijlen. Graag zou ze in de toekomst ook piercings willen zetten, maar ze wil zich eerst volledig richten en specialiseren op de tatoeages.

De vrouwelijke tatoeëerder begon haar carrière in een shop in Hengelo, maar ze is geboren en getogen in Oldenzaal. Daarom wilde ze ook starten in het Centrum van Oldenzaal, omdat de sfeer van het centrum helemaal bij haar en haar shop past.

Gezelligheid en gastvrijheid staan, naast kwaliteit en creativiteit, namelijk echt centraal voor haar. Het stereotyperende beeld van een donkere tattooshop met doodshoofden en andere afschrikwekkende afbeeldingen wil ze daarom uit de weg gaan. ‘Het moet een plek zijn waar op termijn ook een meisje van zes samen met haar moeder oorbelletjes kan laten zetten’. Daarom voeren onder andere de kleur roze en houten elementen de boventoon in haar tattooshop.

Sowieso loopt de hele doelgroep die bij Chasing Ink komt uiteen en ontvangt ze niet alleen jongeren, maar weten ook de 60-plussers haar inmiddels te vinden. Als vrouwelijke tatoeëerder, waar zij erg trots op is, vind ze het belangrijk dat iedereen zich welkom bij haar voelt!

Mocht je nou meer willen weten over Maudy en Chasink Ink Tattoo & Piercing? Neem dan snel een kijkje op haar Facebookpagina of loop gewoon eens spontaan bij haar naar binnen!

Grootestraat 26A in Oldenzaal
Grootestraat 26A in Oldenzaal

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Oldenzaalse huiskamers als podium voor talent

 2. Verhalen uit Oldenzaal

  Agenda oktober 2023: kermis, twentse week, workshops en meer.....

  Geschreven door Wieke
 3. Verhalen uit Oldenzaal

  Agenda oktober 2023: kermis, herfst, halve marathon en meer

  Geschreven door Wieke
 4. Ondernemer in de spotlight

  Experience Beauty: De nieuwe aanwinst voor winkelcentrum De Vijfhoek!

  Geschreven door Marieke

Tip je vrienden

facebook twitter